KENIJA

 

Kenija je druga beseda za safari. Poleg ogleda t.i. »velikih pet« lahko med potovanjem doživite tudi »velike štiri«: luksuzne koče in kampe, peščene plaže brez primere, izjemno pokrajino ter očarljive, tradicionalno oblečene in z biseri okrašene predstavnike lokalnih plemen. Vse skupaj predstavlja del izkušnje Kenije.

 

Vendar pa je glavno doživetje nenadkriljiv safari. Ne glede na raznolikost vašega itinerarja po meri, mora vaše potovanje po Keniji zajemati vsaj en safari s prežnimi vožnjami za ogled velike divjadi. Ne glede na to ali se odločite za ogled večjih čred gnujev v času migracije, neopazno v konjskem sedlu opazovati žirafe ali zebre, ali pa se podati na pohod s predstavniki lokalnega plemena po neskončnih ravninah, zagotovo ne boste nikoli pozabili izkušnje safarija v Keniji.

 

Luksuzne safari počitnice v Kenji vključujejo prav vse - taborni ogenj, Narodni park Maasai Mara (med julijem in oktobrom vsako leto), opazovanje slonov v napajališču, življenje v šotorih z zunanjo prho, ki predstavlja vedro vode, let preko prekrasne pokrajine dolin Laikipia, … Vse to postane del vaših albumov s spomini za vse življenje.