THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO

Navarino Dunes, Costa Navarino | Grčija

Obmorsko letovišče sredi slikovite pokrajine

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

The Westin Resort Costa Navarino je idealno mesto za družinske počitnice z vrsto aktivnosti in dejavnosti za otroke. Ponuja vrhunske mednarodne, tradicionalne grške, italijanske, libanonske in azijske jedi. Costa Navarino je bila ustanovljena kot nova luksuzna golf destinacija v Grčiji ob čudovitem morju sredi slikovite pokrajine.

Nastanitev

The Westin Resort Costa Navarino leži tik ob obali Jonskega morja. Sobe in apartmaji so opremljeni v stilu starih dvorcev pokrajine Messina, ki prinaša in ustvarja naravno in pristno gostoljubje. Večina sob uživa pogled na Jonsko morje in neskončne bazene ter ponuja najboljši spanec v udobju nebeške postelje.

Kulinarika

Bogastvo svežih, ekološko pridelanih sestavin in predanost gurmanski kuhinji vam zagotavlja edinstveno kulinarično izkušnjo. Ponujajo paleto ekskluzivnih jedilnic, kjer vas bodo nagrajeni kuharji razvajali z različnimi etničnimi, kontinentalnimi, grškimi in lokalnimi jedmi, ki temeljijo na bogatem okusu podeželja.

Aktivnosti

Tisti, ki imate raje aktivne počitnice, boste navdušeni nad ponudbo - kolesarske ture, pohodništvo, nordijska hoja, golf, plezanje in odkrivanje podvodnih skrivnosti Jonskega morja so le nekatere od aktivnosti. Ljubitelji vodnih športov se lahko preizkusite v deskanju na vodi, SUP-anju, se naučite kajtat, smučat ali »wejkat« na vodi. Raziščite otočke in se odločite za križarjenje, kjer boste lahko opazovali kristalno čisto vodo in skrivnosti starih civilizacij.

Center dobrega počutja

Razvajajte se v spa centru Anazoe. Ime »Anazoe« izhaja iz grške besede za pomlajevanje in povzema temeljni cilj Wellnessa, revitalizacijo telesa in duha v skladu s starogrškim rekom »zdrav duh v zdravem telesu«. Ponuja mirno zatočišče z izjemnimi posebnimi tretmaji, ki temeljijo na starodavnih lepotnih praksah. Uporabljajo izključno naravne sestavine in unikatne izdelke. Zdravljenja temeljijo na naukih »očeta« zahodne medicine, Hipokrata. Terapevti izberejo najprimernejša in najkoristnejša zdravljenja, prilagojena vašim osebnim pričakovanjem in potrebam. Nudijo tretmaje z olivnim oljem, hidroterapijo in široko paleto lahkih terapij, prh in zeliščnih savn.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Termin:
september-november
Cena:
že od 108 € na osebo na noč z zajtrkom + letalski prevoz