A-ROSA KITZBÜHEL

Kitzbühel | Avstrija

Moderen dizajn, tradicija in eleganca

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Leži ob vznožju Hahnenkamm in Kitzbüheler Horn, enega glavnih zimskih športnih središč v Avstriji s 148 km prog. Ponuja neskončne možnosti športa in sprostitve  in je obdan s slikovito panoramo tirolskih Alp. Hotel A-ROSA Kitzbühel je zgrajen v slogu tirolskega gradu in ponuja spa center, ki se razprostira na 3.000 m², kjer boste v elegantnem okolju lahko uživali v široki paleti različnih tretmajev.

Nastanitev

Ponujajo 115 sob in 36 apartmajev od 28 m² do 120 m², ki nudijo ekskluzivno vzdušje in so elegantna kombinacija modernega dizajna in tradicije. Sobe so opremljene s kabelskim televizorjem z ravnim zaslonom, telefonom, sefom, mini barom, sedežno garnituro in brezplačnim dostopom do interneta.

Kulinarika

Nudijo dve restavraciji in dva bara, kjer ponujajo široko paleto jedi. V restavraciji Streif boste lahko uživali v predstavitvi kuhanja, v restavraciji Steakhouse Kaps pa vam ponujajo okusne mesne jedi.

Aktivnosti

V zimskem času je Kitzbühel ena izmed najlepših in najelegantnejših smučarskih destinacij v Alpah, v poletnih mesecih pa ponuja različne aktivnosti, od golfa, pohodništva in kolesarjenja, plezanja, jadralnega padalstva, … Golf klub Kitzbühel ponuja vrhunski golf na igrišču z 9 luknjami. Za otroke nudijo otroški klub, ki ponuja obilo zabave in raznovrstnih aktivnosti.

Spa

Spa center se razprostira na 3.000 m² in ponuja 7 savn, 21 sob za tretmaje, notranje in zunanje bazene, dobro opremljeno telovadnico, turško kopel in tradicionalno arabsko kopel.

 

Kraj: Kitzbühel

Razdalja: 295 km iz Ljubljane

Nadmorska višina: 750-1.950 m n. m.

Lega: 1,5 km od žičnice

Smučišče/regija: Hahnenkamm in Kitzbüheler Horn

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ