ALPENROYAL GRAND HOTEL GOURMET & SPA

Selva di Val Gardena (Wolkenstein in Gröden) | Italija

Vrhunsko smučanje in nepozabni gurmanski užitki z roko v roki

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Vrhunski hotel s 5 zvezdicami Alpenroyal Grand Hotel Gourmet & Spa v Val Gardeni ponuja vse udobje in nadstandardne storitve sredi velikega zasebnega parka in ponuja Wellness in spa center ter vrhunsko gurmansko restavracijo. Od smučišča Col Raiser je oddaljen 1.500 m, kamor se lahko odpeljete z javnim smučarskim avtobusom, nudijo pa tudi brezplačen prevoz do središča Selve.

Nastanitev

Ponujajo razkošne sobe in suite s čudovitim pogledom na Grand Parc, ki združujejo sodobno udobje z edinstvenimi tradicionalnimi elementi. Sobe so opremljene z mini barom, sat-TV, brezplačnim dostopom do interneta, sefom in radio budilko. Suite pa nudijo balkon ali teraso s pogledom na Dolomite, igralno konzolo Playstation in toaletni pribor znamke Bulgari.

Kulinarika

Ponujajo 6 restavracij, barov in vinsko klet. Odpravite se na kulinarično popotovanje v »à la carte« restavracijo Alpenroyal Gourmet z eno Michelinovo zvezdico. Tam kuharska ekipa pod taktirko kuharskega mojstra Maria Porcellija z mešanico alpskih zelišč in rastlin, sredozemskih in indijskih okusov ustvarja odlične jedi, ki bodo razvajale vaše brbončice in dušo. V ostalih gurmanskih restavracijah so vam na voljo jedi z žara, južna tirolska in mednarodna kuhinja, nudijo pa tudi pester izbor vin z vsega sveta.

Aktivnosti

Hotel je od smučišča Col Raiser oddaljen 1.500 m in je zahvaljujoč svojemu veličastnemu položaju odlična izhodiščna točka za sprehode in vzpone v legendarnih gorah italijanskih Alp. Val Gardena je vrhunsko pohodniško območje in je raj za ljubitelje narave in športne navdušence.

Spa

Ponujajo spa in Wellness center, kjer lahko uživate v lepotnih tretmajih, ponujajo različne kopeli in masažne kadi, savne in sprostitveno območje. Preživite čudovite počitnice v Wellness hotelu v mestecu Selva, kjer sta mir in sprostitev zagotovljena.

 

Kraj: Selva di Val Gardena (Wolkenstein in Gröden)

Razdalja: 349 km iz Ljubljane

Nadmorska višina: 1.550-2.200 m n. m.

Lega: 1,5 km od žičnice Col Raiser

Smučišče/regija: Col Raiser, Val Gardena, Dolomiti Superski

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ