AMILLA FUSHI

ATOL BAA, MALDIVI

Intimno letovišče v rezervatu biosfere pod zaščito UNESCO

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Letovišče Amilla Fushi je intimen, brezčasen kraj. Leži v UNESCO-vem svetovnem rezervatu biosfere, atolu Baa, enem od 26 naravnih atolov v Indijskem oceanu. Ponuja vrhunsko izbiro nastanitev, ki se bohotijo nad kristalno čistim morjem, pod bujnimi krošnjami ali ob obalah neokrnjenega belega peska. Do otoka lahko pridete z vodnim letalom z mednarodnega letališča Malé, ki je oddaljeno 30 minut vožnje.

Nastanitev

Prepustite se užitkom ter izberite nastanitev, ki vam najbolj ustreza. Od koč, ki lebdijo nad kristalno čisto vodo, tistih ki so zasejane med krošnjami dreves ali v objemu belih peščenih plaž. Izbira je vaša. 

Kulinarika

Filozofija preprostega, elegantnega in le najboljšega med najboljšimi se odraža tudi v ponudbi hrane. Mednarodno priznan kuhar Luke Mangan skrbi za hrano in pijačo v letoviščih Amilla Fushi in Finolhu.

Aktivnosti

Amilla Fushi je dom najbogatejših voda na Maldivih in ponuja veličastno in edinstveno podvodno doživetje za vsakogar. Tu lahko opazujete nedotaknjene koralne grebene, mante, kite in morske pse. Raziščite mikavno okolico z adrenalinskimi motoriziranimi in nemotoriziranimi vodnimi športi, ali pa se odpravite na tradicionalni ribolov.

Spa

Javvu Spa center pozdravlja vsakega obiskovalca. Ponuja različna zdravljenja, savno, parno sobo, prostor za jogo in meditacije, frizerski salon, manikuro in pedikuro ter lepotilni salon s pogledom na Indijski ocean.

 

Prevoz: letalo (30 minut).

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Termin:
november 2020
Cena:
že od 3.860 €/os. (7 x POLNI PENZION) + let. prevoz

 

Akcijska cena: 

3.860 EUR na osebo 

 

Cena vključuje:

  • 7 x polni penzion v sobi tipa »Beach Pool Villa«
  • transfer z vodnim letalom 
  • zeleno takso 

 

Ponudba na dan 15. 7. 2020.

 

V ceni je upoštevan posebni popust za bivanje najmanj 7 noči. 

Rezervacija mora biti urejena najkasneje do 31. 7. 2020 

Brezplačna odpoved je možna do 7 dni pred odhodom.  

 

Letalski prevoz ni vključen. Povprašajte nas za najugodnejšo ponudbo.