Anantara Peace Haven Tangalle

Tangalle (J), Šrilanka

Anantara Peace Haven Tangalle - šarm pristnega razkošja

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Oaza miru sredi kokosove plantaže z razgledom na Indijski ocean.

Nastanitev

Svetle, zračne sobe s tropsko dekoracijo in pridihom modernega šrilanškega dizajna imajo poglede na modri ocean.

Sobe "Premier Beach Access" so v pritličju z dostopom s terase do plaže in imajo delne poglede na morje. Sobe "Premier Ocean View" imajo neomejen pogled na plažo Tangalle. Sobe "Deluxe Ocean View" so prostornejše in imajo panoramske poglede na ocean.

Bolj luksuzna izbira so vile, ki vam poleg vsega nudijo popolno zasebnost in razkošje. Dodatno vam je na voljo strežnik, ki vam po želji prinese steklenico vina ali sveže pripravljen smoothie, medtem ko večerjate na terasi ob zasebnem bazenu in poslušate najljubšo glasbo s popolnega najnovejšega zvočnega sistema ter občudujete jasno zvezdnato nebo. Vile imajo pogled na vrt, morje, ali imajo direktni dostop do plaže, največje pa imajo dve spalnici in dve kopalnici.

Vse sobe vključujejo brezplačni Wi-Fi.

Kulinarika

Raziskujte božansko gastronomijo in izvrstna vina s pomočjo strokovnjakov. Izbira je bogata, od lokalnih aromatičnih specialitet pa vse do žametnih italijanskih sladic. Vse ob prijetnem zibanju palminih listov in šumenju valov.

V restavraciji Journeys ob bazenu vam bodo postregli z zajtrkom in večerjo, Il Mare vam ponuja italijanske menuje, v restavraciji Verala boste lahko pokušali japonske specialitete. V baru ob bazenu si privoščite osvežilni koktajl, hladno pivo ali kozarec vina in prigrizke. Vsako sredo si iz bazena lahko ogledate izbrani film, ki ga predvajajo pod zvezdami. Popoldanski šrilanški čaj z namazi z domačo marmelado so poslastica med klepetom s prijatelji v Lobby Lounge-u, kjer je prijeten kolonialni ambient ob lokalni glasbi, po želji pa lahko pokadite tudi šišo s sadnimi okusi.

V restavraciji El Vino se lahko odločite za gastronomski menu, kateremu predlagajo izbrano vino. Chef kuhinje vam je na voljo, da vam razloži vse različne sestavine jedi in vam razkrije kakšno skrivnost o pripravi.

Aktivnosti in doživetja

Veliko je vodnih športov v katerih se lahko preizkusite – od surfanja do supanja. Raziskujte vasice s tuk-tukom ali kolesom, vadite jogo na zlati peščeni plaži ob sončnem vzhodu ali pa se sproščajte ob ajurvedskih ritualih v centru dobrega počutja. Tradicionalni tenis in badminton sta tudi na voljo. Obiščite plantažo Handunugoda, kjer so nasadi čajevca, popra, cimeta, kavčuka in kokosa. Če potujete od aprila do septembra, lahko obiščete 14 km oddaljeno plažo Rekawa, kjer želve zakopavajo jajčeca. Pridružite se prostovoljcem in postanite varuh želv in še nerojenih mladičkov! Kuharski tečaj s chefom kuhinje bo posebno doživetje – izbrali boste sveže sestavine in pravkar ulovljene ribe za pripravo 4-hodnega menuja, ki ga boste potem z njegovo pomočjo pripravili in pojedli v stari hiški na drevesu sredi riževega polja.

Spa

Privoščite svojemu telesu izkušene terapije strokovnjakov za lepoto in zdravje v centru dobrega počutja. Ajurveda in refleksologija se dopolnjujeta z masažami, zdravita in odpravljata stres ter napolnita z energijo.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ