ATLANTIS THE PALM

The Palm, Dubaj | Združeni arabski emirati

Izgubljena Atlantida čaka, da jo odkrijete

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Hotel se oblikovno navezuje na izgubljeno mitično deželo Atlantido. Mega letovišče leži na umetnem otoku The Palm na 1,4 km dolgi peščeni plaži. Zaradi edinstvene arhitekture, spektakularne lokacije in raznovrstne ponudbe je res nekaj posebnega.

Nastanitev

Ponujajo celo vrsto različnih tipov sob, ki merijo od 47 m² do največje suite z 924 m². Sobe so opremljene v nežnem morskem in arabskem stilu, ki ga dopolnjuje čudovit razgled na azurno modrino Arabskega morja in veličastno dubajsko mestno panoramo. 90 % sob je medsebojno povezanih, kar jih naredi idealne za družinski oddih.

Lega

Hotel stoji na največjem umetnem otoku na svetu, The Palm. Poleg letovišča je vodni zabaviščni park Aquaventure in Dolphin Bay, ki je en izmed najbolj izpopolnjenih habitatov delfinov na svetu in ponuja vrsto nepozabnih doživetij, kjer se lahko srečate s temi veličastnimi živalmi. V okolici najdete številne trgovine, restavracije in bare. Od Dubai Marine je oddaljen 15 minut, od nakupovalnega središča pa 20 minut.

Ponudba hotela

Poleg skoraj 20 restavracij in barov je gostom na voljo čudovit vodni zabaviščni park, ki obsega kar 17 hektarov. Le ta bo s svojimi bazeni in vodnimi tobogani poskrbel za zabavo za vso družino. Na voljo je otroški klub, ki zagotavlja najboljšo zabavo za vaše otroke  in je v celoti nadzorovan, z različnimi dnevnimi programi pa nudi zabavno preživljanje prostega časa za najmlajše.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ