Ayada Maldives

Atol Gaafu Dhaalu (J), Maldivi

Ayada Maldives – raj na skrajnem jugu Maldivov

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Lega

Ayada Maldives leži na čudovitem zasebnem otoku z neokrnjenimi plažami in bujnim rastjem ter nudi oddih na pristen maldivski način. Ayada Maldives je odlična izbira, saj gostom nudi celo vrsto odličnih restavracij, velikih vil z zasebnim neskončnim bazenom in že večkrat nagrajeni center dobrega počutja AySpa. 

Ayada Maldives v atolu Gaafu Dhaalu na skrajnem jugu Maldivov je od letališča Malé oddaljena 55 minut leta in 50 minut plovbe s hitrim čolnom. Čudovito neokrnjeno morje in eden najlepših hišnih koralnih grebenov odtehtajo dolgo potovanje.

Nastanitev

Ayada Maldives ima 9 različnih kategorij nastanitve. Vsaka je svojstvena, a enake vrhunske kakovosti. Vile in suite so večje od običajnih, oblikovno dovršene s turškimi in maldivskimi oblikovnimi elementi. Vile in suite na plaži imajo ločen zasebni vrt z bazenom in zunanjo prho le par korakov od plaže. Nadvodne vile in suite imajo čudovit razgled na obzorje oceana, zasebni bazen in zunanjo prho.

Kulinarika

Ayada Maldives vam pričara kulinarična doživetja brez primere. Stremijo k pristnosti in raznolikosti, zato ne preseneča, da imajo kar 8 edinstvenih lokalov. Ocean Breeze je čudovita nadvodna restavracija za kosilo in večerjo, kjer lahko pokusite evropske jedi. Mizu je japonska restavracija, kjer šef pripravlja najslastnejše ribje, mesne in vegetarijanske jedi. Te z natančnostjo kuha pred vašimi očmi. Kai je restavracija za jedi z Daljnega vzhoda. Večerje so tako bogate s sušijem in drugimi jedmi Kitajske, Japonske, Indonezije, Tajske in Vietnama. Zero Degree je restavracija in bar ob bazenu s preprostimi mednarodnimi jedmi kot so različne solate, ter jedi Azije in Srednjega vzhoda. Večerjate lahko bosi z nogami v vodi. Magu je osrednja restavracija za zajtrk in večerjo z bogatim mednarodnim bifejem, katerega tematika se spreminja dnevno. Sea Salt je žar na plaži pod vedrim nebom, kjer lahko uživate v jedeh z žara. Mivka, čudoviti zahodi in rahel morski vetrc so njene značilnosti, odprta pa je le ob torkih in petkih. Ottoman Lounge nudi prave čaje in kavo, pripravljene in postrežene na tradicionalni način. Ile de Joie je zanimiva za ljubitelje vina, sira, finih konjakov, viskijev in drugih podobnih pijač.

Aktivnosti

Udeležite se lahko različnih aktivnosti. Lahko greste na večerni ribolov ob sončnem zahodu, se udeležite izleta s čolnom s steklenim dnom, greste na izlet okrog otoka ob sončnem zahodu za popolne fotografije in pogled na otok z drugega zornega kota, greste na piknik na nenaseljen bližnji otok, greste snorklat na druge lokacije, si ogledate bližnji otok, kjer živijo lokalni prebivalci in se spoznate z maldivsko kulturo, opazujete delfine, zagotovo pa najlepše doživetje predstavlja hišni koralni greben, kamor vas lahko pospremi tudi lokalni vodnik. Poleg tega je na otoku telovadnica, vadbe joge in pilatesa, različne namizne igre, proga za tek in osvetljeno teniško igrišče.

Otroški klub

Otroški klub Zuzuu je odprt od 9.00-18.00. Zuzuu je polno opremljen, ima lastne otroški bazen, sobo za varuško, oder in igrišče. Za otroke imajo različne inovativne aktivnosti, na primer nadzorovano snorklanje, tečaje plavanja, tečaje kuhanja, slikanje na majice s kratkimi rokavi, poslikave obraza, pa tudi izobraževanje o edinstvenem maldivskem rastju in živalstvu.

Center dobrega počutja

AySpa meri približno 3500 m², zasnovan pa je bil za sprostitev in poživitev telesa in duha. Z barvami so želeli poustvariti prvinsko maldivsko vzdušje. Turška kopel je ena najstarejših tradicij na svetu. To je čistilna in osvežilna ceremonija, ki skrbi za dobro telesa in duha. Kopel si lahko privoščite sami ali v dvoje. Sicer pa ima AySpa tudi ogrevan vitalnostni bazen, hladen osvežilni bazen, finsko savno ter salon za manikuro in pedikuro.

 

Prevoz: letalo (55 minut) in čoln (45 minut).

 

Dejstva o hotelu

Opis "Crystal Package"

Opis "Diamond Package"

 

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Termin:
21. 3. - 28. 3. 2020
Cena:
že od 2.307 €/os. (7 x POL) + let. prevoz

 

 

Akcijska cena: 

 

3.460 EUR= 2.307 EUR

 

 

 

Cena vključuje:

 

  • 7 x polpenzion v sobi tipa »Garden Villa«
  • transfer z letalom in čolnom  
  • zeleno takso

 

 

 

Doplačilo:

 

  • all inlcusive: 1148 EUR na osebo

 

 

 

Letalski prevoz je za doplačilo. 

 

Let iz Zagreba že od 660 EUR na osebo.