D MARIS BAY

MARMARIS | TURČIJA

D Maris Bay - kjer se srečata Egejsko in Sredozemsko morje

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Visoko na pobočju veličastnega polotoka Datça, kjer se srečata Egejsko in Sredozemsko morje, najdete ekskluzivno letovišče, ki presega vsa pričakovanja. Hotel D Maris Bay v mirnem zalivu, obdanem z borovim gozdom in gorami, ima zunanji in notranji bazen, spa center in zasebno plažo. Vse sobe so razkošno opremljene, letovišče pa nudi možnost »à la carte« in samopostrežne restavracije. Ob pogledu na morje uživajte v izbranih turških in mednarodnih jedeh. Hotel ima dobro opremljen fitnes center, po treningu pa za sprostitev lahko obiščete tudi turško kopel in savno.

 

D Maris Bay vas v tej mirni, lepi, vedri in razkošni pokrajini pozdravi s čudovitim in dih jemajočim razgledom, kristalno čisto vodo in petimi osupljivimi naravnimi zasebnimi plažami.

 

D Maris Bay je član hotelske verige "The Leading Hotels of the World".

Nastanitev

Ponuja 200 prostornih luksuznih sob, apartmajev, suit in ekskluzivnih vil. Vse nastanitve so bile opremljene z najboljšimi materiali in skrbnimi podrobnostmi, kar zagotavlja prefinjeno udobje. Vile se lahko pohvalijo s savno, turško kopeljo in strežajem, ki vam je na voljo 24 ur. Hotel ponuja tudi Lounge Club, ki je namenjen gostom suit in vil.

Kulinarika

Ponujajo veliko izbiro elegantnih jedilnic, kjer dobite vse od zajtrka, »à la carte« menijev in samopostrežnih jedi.

Aktivnosti

Letovišče in okolica kar kličeta k odkrivanju in raziskovanju narave. Preizkusite se v vodnih športih, se sproščajte na plaži ali v bazenu, odigrajte igro tenisa, nakupujte, kolesarite … Imajo tudi mladinski klub.

Center dobrega počutja

Spa center je idealen kraj za počitek in sprostitev. Pobegnite v oazo miru in sprostitve. Posebej zasnovan Spa center zagotavlja pobeg od stresa in napetosti vsakdanjega življenja in nudi različne tretmaje in masaže.

 

>>Podrobnosti o hotelu

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Termin:
30. 7. do 6. 8. 2021
Cena:
že od 725 € na osebo na noč z zajtrkom

Veljavnost cene v visoki sezoni:

-  v dvoposteljni sobi »Deluxe Room Mountain View"   

 

 

Za druge termine nas pokličite.

Ostalo:

Letalski prevoz je za doplačilo

  • iz Ljubljane preko Istanbula že od 390 EUR na osebo (nočni pristanek) oz. že od 520 EUR (popoldanski pristanek)
  • iz Zagreba preko Istanbula že od 380 EUR na osebo 
  • iz Benetk preko Istanbula že od 470 EUR na osebo