Earl's Regency

Kandi (osrednji del), Šrilanka

Earl's Regency, kraljevski hotel sredi kulturne prestolnice Kandi

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Kraljevski hotel, obkrožen z zgodovino in tradicijo, ima čudovite poglede na reke, bujne gozdove in gore. Vsaka soba ima balkon s katerega imate čudovite razglede. 

Nastanitve

Zelo prostornih 134 sob je opremljenih unikatno, imajo lesena tla in kóse pohištva, ki odsevajo portret mesta Kandi. V sobah so pripomočki za kuhanje čaja in kave, sušilnik za lase, telefon in sef. Sobe so lahko med seboj tudi povezane, postrežba v sobah je 24-urna, imajo pralnico in čistilnico.

Kulinarika

V hotelu je nekaj najboljših restavracij v mestu Kandi, kjer vam lahko postrežejo z lokalnimi jedmi ali mednarodnimi specialitetami. V restavraciji Far Pavilion lahko uživate na tematskih večerjah z bogatim izborom predjedi, glavnih jedi, jedi, ki jih pripravijo pred vami, in čudovitimi sladicami. Če so vam okusne začinjene jedi, je tu tudi prva indijska restavracija s petimi zvezdicami v mestu Kandi - Royal Spice. V Mountbatten Lounge-u vam bodo perfektno zapekli zrezek ali vam ponudili košarico s hrustljavim »fish'n'chips«, medtem ko boste gledali tekmo na TV. Dan pa lahko zaključite v baru, kjer imajo izbor lokalnih in mednarodnih alkoholnih pijač in vin.

Aktivnosti

Sproščanje je najlepše v čudovitem bazenu nepravilnih oblik, ki se prilagaja okolju. Na voljo je tenis igrišče in igrišče za badminton pa notranja telovadnica. Tudi ljubitelji golfa ne boste prikrajšani, ker je v bližini Victoria Golf and Country Resort, za katerega vam lahko uredijo rezervacije in prevoz v hotelu.

Center dobrega počutja

Ayu Spa je priznan center dobrega počutja, ki slovi po sproščujočih tretmajih, ki pomlajujejo vaš um, telo in dušo. Prepustite se razvajanju strokovnjakom in uživajte!

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ