Fortress Resort & Spa

Galle (J), Šrilanka

Fortress Resort & Spa, mešanica brezčasne elegance in kolonialnega stila na plaži Galle

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Čudovita romantična lokacija na plaži, vrhunski servis, udobje in ekološka zavednost luksuzni hotel uvrščajo v sam vrh na plaži Galle.

Nastanitev

Vseh 53 sob in suit je opremljenih zelo razkošno, poskrbeli so za vse podrobnosti, ki jih zahtevni gost pričakuje. Elegantno in moderno pohištvo, velike sobe in kopalnice navdušijo še tako zahtevne goste. Nekatere sobe imajo zasebni vrt, druge balkon s pogledom na morje, tretje imajo direktni dostop do plaže, suite imajo poleg spalnega dela še dnevni prostor in nekatere tudi notranji bazen. Višje kategorije sob/suit imajo vključenega zasebnega strežaja. V vseh sobah je TV, brezplačni Wi-Fi, telefon, klimatska naprava, pripomočki za kuhanje kave in čaja, minibar, brezplačna voda in mleko, sef, v kopalnicah kozmetika Bvlgari, sušilnik za lase.

Kulinarika

Vse hotelske restavracije imajo dih jemajoči pogled na Indijski ocean in jih uvrščajo med najboljše na plaži Galle. Ponujajo odlično morsko hrano, okusne mednarodne specialitete, eksotične lokalne jedi in izbor najboljših vin. Še posebej ponosni so na edinstveno sladico »The Fortress Stilt Fisherman Indulgence«, ki je tradicionalna, stara stoletja in jo pripravijo samo po naročilu. Poleg sadnih in sladkih skušnjav vključuje tudi šampanjec in akvamarin, ki je poznan po tem, da blaži, zdravi in pomirja ter ponazarja pomembnost vode. Akvamarin so uporabljali ribiči in mornarji kot talisman za srečo in zaščito, kar je tudi čudovito darilo za posebno osebo. Sladica velja za eno najdražjih na svetu.

Aktivnosti

Otroci se bodo zabavali v bazenu ali na plaži, pri igri s kartami, šahom, ali biljardu. Za nepozabno doživetje se lahko udeležite projekta namenjenega zaščiti želv – spustite male želvice v vodo.

Mladoporočenci lahko uživate v udobnem zajtrku v postelji, se sprostite v bazenu, ali pa se udeležite joge v paru, se sprehodite po peščeni plaži ob sončnem zahodu. Dan zaključite z romantično večerjo, ki jo pripravijo kjer želite – lahko je to večerja ob svečkah na vrtu, ali pa na plaži pod zvezdnatim nebom. Bolj aktivnim je na voljo vrsta vodnih športov in badminton. Lahko se odpravite na izlet s čolnom na opazovanje kitov, ali pa na opazovanje ptic.

Ekološka zavednost

Hotel spada med ekološko prijazne hotele, osredotočajo se na trajnostno ekološko prakticiranje. Gostom dajejo možnost udeležbe pri projektu zaščita želv, ki spadajo pod ogroženo vrsto. Hotel kupuje želvja jajca od lokalnih ribičev po višji ceni kot običajno in jih potem zakopljejo v varno zavetje v bližini hotela. Ko napoči pravi čas, spustijo izvaljene želvice v morje – sezona traja od oktobra do aprila. Prav tako si lahko ogledate tudi organski vrt, kjer pridelujejo sadje, zelenjavo in začimbe ter zelišča, ki jih uporabljajo pri pripravi lokalnih jedi in ajurvedskih tretmajih.

Center dobrega počutja

Pri masažah in tretmajih uporabljajo naravna zelišča in olja. Specialist – ajurvedski doktor pripravi paket holističnih tretmajev, ki je primeren posebej za vas in vašo telesno konstitucijo. Poleg ajurvedskih tretmajev so na voljo tudi klasični tretmaji – pomlajevalne kopeli, ovoji in pilingi, protistresne masaže in lepotni tretmaji. Kot del tretmaja ponujajo brezplačno kopel kot tudi vodne terapije v savni ali v turški kopeli.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ