FOUR POINTS BY SHERATON DOWNTOWN DUBAI

Bur Dubai, Dubaj | Združeni arabski emirati

Odlično razmerje med kakovostjo, ceno in lokacijo

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Four Points Sheraton Downtown hotel ima strateško lokacijo in ponuja enostaven dostop do najpomembnejših lokalnih znamenitosti. Hotel je moderno opremljen in ponuja tri restavracije in bare, pohvali pa se lahko z bazenom na strehi s pogledom na mesto.

Nastanitev

Na voljo je 252 prostornih sob in suit. Sobe in suite so v celoti opremljene z blagovno znamko Four Points By Sheraton. Vse sobe so opremljene z mini barom, pisalno mizo, sefom, dostopom do interneta in LCD televizijo … Nekatere suite ponujajo opremljeno kuhinjo, zato predstavljajo odlično nastanitev za popotnike, ki uživajo daljše počitnice v Dubaju.

Lega

Leži le nekaj minut od mednarodnega letališča v Dubaju in ponuja enostaven dostop do vseh lokalnih znamenitosti ter poslovnega centra. Uživajte v neskončnih možnostih nakupovanja v Dubai Mall, največjem nakupovalnem središču v zalivski regiji, ki je oddaljen le 15 minut vožnje, se sprehodite v bližnjem parku Dubai Creek ali se sončite na plaži Jumeirah, ki je prav tako oddaljena le 15 minut in kamor nudijo brezplačen prevoz.

Ponudba hotela

Hotel se ponaša z bazenom na strehi, otroškim bazenom in klubom zdravja, kjer se lahko razvajate s savnami ter masažami. Na voljo je brezplačen prevoz do plaže Jumeirah in večjih nakupovalnih centrov. Ponujajo tri restavracije in bare, kjer lahko uživate v tematskih večerih, si ogledate tekmo v angleškem pubu ali si privoščite svoje najljubše italijanske jedi.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ