GRACE HOTEL SANTORINI

Imerovigli, Santorini | Grčija

Vrhunsko grško razkošje

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Ekskluzivni butični hotel na Santoriniju se je uvrstil na seznam Condé Nast Traveller Gold 2012 in dobil nagrado za najboljše mesto v Evropi. Ponos tega romantičnega letovišča je vila s 400 kvadratnimi metri razkošja, ki je ena največjih in najveličastnejših hotelskih nastanitev na grških otokih, če ne celo v celi Grčiji. Vila je idealna za pare ali manjše skupine, ima svoj zasebni spa, kuhinjo ter velik zasebni bazen. Butični hotel na otoku Santorini združuje eleganco, prvovrstne storitve in najboljšo hrano in pijačo z občutkom zasebnosti in vedrine.

Nastanitev

Od luksuznih sob s pogledom na morje, do vil, ki ponujajo dramatično nastanitev. Uživajte v klasiki, eleganci, s panoramskim pogledom na Santorini, veličastno kaldero ter legendarne sončne zahode. Ponujajo razkošne apartmaje z ultra luksuzno kopalnico, turško parno kopeljo in ločenim notranjim bazenom z lastnim pogledom na kaldero, zaradi česar je idealen za mladoporočence.

Kulinarika

Uživajte v sredozemski fuziji gastronomije in izkusite jedilnico, ki vam ponuja eleganten pogled na morje. Pokusite sredozemsko kuhinjo z vabljivimi dnevnimi meniji, kuharski mojster Spiros Agious pa bo poskrbel za kulinarično poslastico po vaši izbiri.

Aktivnosti

Santorini je priljubljena destinacija, ki nudi romantiko in sprostitev ter občudovanje mističnih sončnih zahodov, obisk zgodovinskih krajev in starodavnih mest, vrhunskih restavracij in barov ter raziskovanja lokalne vinarske tradicije.

Center dobrega počutja

Butični hotel na Santoriniju ne bi bil popoln brez spa centra. Ponujajo idealen kraj za oddih, sprostitev in poživitev v mirnem okolju spa centra ali udobju vaše sobe. Z nizom terapij in zdravljenja bodo dosegli ravnovesje vašega telesa in uma.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ