HÔTEL ANNAPURNA

Courchevel | Francija

Smučanje na pobočjih Courchevel

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Globoko v francoskih Alpah, neposredno na smučišču in obdan s prekrasno pokrajino leži hotel Annapurna. Ponuja elegantne sobe, spa center, pohvali pa se lahko s kar 82 % povratnih gostov.

Nastanitev

Uživajte v čudovitem pogledu na gorsko idilo, ki jo lahko opazujete skozi velika panoramska okna vaše sobe ali apartmaja. Sobe so opremljene s sefom, mini barom, satelitsko TV in ponujajo dostop do interneta. Na voljo so različni apartmaji in suite, suita Everest pa predstavlja najrazkošnejšo med njimi. Sestoji iz predprostora, velike dnevne sobe s kaminom in jedilnico, dnevne sobe v medetaži, dvema spalnicama ter dvema kopalnicama s kadjo in prho (ena ima zasebno savno z okni).

Kulinarika

Vrhunski kuharji poskrbijo za gurmanske dobrote in domačo kuhinjo. Dnevna glasbena zabava je na voljo vsak večer v »lounge« baru od 19. ure dalje.

Aktivnosti

Smučišče Courchevel ponuja 150 kilometrov smučarskih prog, ki jih oskrbuje 58 žičniških naprav. Začetniki lahko izbirajo med 19 zelenimi in 35 modrimi progami, bolj izkušeni smučarji pa se lahko preskusite na 34 rdečih in 8 črnih progah.

Dobro poznano, mednarodno priznano smučišče Tri doline predstavlja največjo povezavo med seboj povezanih smučišč na svetu, ki združuje Tri doline in predstavlja vrhunsko in raznoliko smuko za vse vrste smučarjev. Skupno 600 km smučarskih prog. V hotelu ponujajo možnost izposoje smučarske opreme, igralnico za otroke, prostor z videoigrami, namizni nogomet in namizni tenis.

Spa

Spa center ponuja ogrevane notranje in zunanje bazene, dve savni, dve turški kopeli, biserno kopel, različne fizioterapije, masaže, fitnes center, frizerski in lepotilni salon.

 

Kraj: Courchevel

Razdalja: 840 km iz Ljubljane

Nadmorska višina: 1.350-2.738 m

Lega: na smučišču Courchevel

Smučišče/regija: Courchevel, Tri doline

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ