HOTEL CIASA SALARES

San Cassiano (Badia) | Italija

Smučarski raj

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Hotel Ciasa Salares se nahaja v osrčju Dolomitov, na križišču med Alta Badio in Cortino d'Ampezzo ter je izhodišče za pohode, izlete in smučanje. Najbližja žičnica Armentarola leži 100 m od hotela. Ponuja Wellness in fitnes center z notranjim bazenom, teraso za sončenje, restavracijo in očarljive sobe.

Nastanitev

Ponujajo 7 različnih tipov nastanitve, od klasičnih sob do suit z razgledom na Dolomite. Sobe in apartmaji so opremljeni z značilno leseno opremo, LCD TV s programi Sky, mini barom, razkošno kopalnico, kopalnim plaščem in brezžičnim dostopom do interneta.

Kulinarika

Ponujajo 4 restavracije in vinski bar. Restavracija La Siriola s kuharjem Matteo Metullio je nagrajena z eno Michelinovo zvezdico in ponuja degustacijski meni s šestimi hodi in izborom fine čokolade. V vinskem baru Siriola strežejo prigrizke in aperitive, v restavraciji La Terrazza vam v tradicionalnem okolju postrežejo kosilo in večerjo, v restavraciji Salares nudijo razkošne zajtrke z več kot 140 različnimi izdelki in večerje s 4 hodi, kjer ponujajo mesne, ribje, vegetarijanske in tradicionalne alpske jedi.

Aktivnosti

Alta Badia je eno najboljših smučarskih območij na svetu. S svojimi 450 km prog je vedno pokrita s snegom in ponuja smučarske šole in učne programe, snowpark za freestylerje … Poleti vam je na voljo pohodništvo, gorsko kolesarjenje, golf …

Spa

Dobro opremljen spa center nudi notranji bazen, solarij, savno, turško kopel, fitnes, sprostitveni prostor, nudijo pa različne naravne tretmaje. Za kopeli, masaže in za kozmetične storitve uporabljajo samo naravne proizvode.

 

Kraj: San Cassiano
Razdalja: 306 km iz Ljubljane
Nadmorska višina: 1.320-2.780 m n. m.
Lega: 100 m od žičnice Armentarola
Smučišče/regija: Alta Badia, Dolomiti Superski

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ