HÔTEL LE BLIZZARD

Val-d'Isère | Francija

Kjer toplina in domačnost planinskih koč srečata eleganco

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Le Blizzard Hôtel & Spa leži v središču vasi Val-d'Isère, 100 metrov od smučišča in le nekaj korakov od starega središča vasi in smučarske žičnice. Hotel je v družinski lasti in je bil v celoti obnovljen leta 2011. Alpski slog in dekoracija ustvarjata gorsko vzdušje, kjer se boste počutili kot doma. Nostalgičen, rustikalen hotelski bar, vrhunske restavracije in spa center s široko paleto tretmajev bodo poskrbeli za nepozabno izkušnjo.

Nastanitev

Vse sobe in apartmaji so udobno opremljeni v domačem alpskem slogu in ponujajo pogled na okoliške gore ali vas. Izbirate lahko med prijetnimi sobami za pare ali velikimi družinskimi sobami. Hotel ima 57 sob, 12 apartmajev in dva velika družinska apartmaja. Vsi imajo prostorno kopalnico, satelitsko televizijo, sef in brezžičen dostop do interneta.

Kulinarika

Na voljo sta dve restavraciji in »lounge« bar, kjer boste lahko okušali lokalne specialitete, ki jih pripravijo iz svežih sezonskih sestavin.

Aktivnosti

Vasica Val-d'Isère v osrčju parka Vanoise predstavlja svetovno znano smučišče in »Meko« alpskega smučanja, ki skupaj s Tignesom ponuja 155 prog, ki se razprostirajo na več kot 300 kilometrih. Poleg smučanja ponuja še veliko drugih dejavnostih kot so: krpljanje, drsanje, ledno plezanje, poleti s helikopterjem, vožnja s sanmi, …

Spa

Razvajajte se v spa centru, ki ponuja bazen, savno, zunanjo vročo kad, biserno in turško kopel, različne masaže in fitnes center.

 

Kraj: Val-d'Isère

Razdalja: 900 km iz Ljubljane

Nadmorska višina: 1.850-3.456 m n. m.

Lega: 100 m od žičnice

Smučišče/regija: Val-d'Isère, Tignes

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ