INTERALPEN HOTEL TYROL

Seefeld | Avstrija

Uživanje v priljubljeni počitniški regiji na sončnem Tirolskem na najvišji ravni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Luksuzni hotel leži na nadmorski višini 1.300 m v bližini smučarske vasice Seefeld na Tirolskem. Svoje goste navdušuje s kakovostno ponudbo storitev, ekskluzivnim udobjem prostornih sob in apartmajev, gurmansko kuhinjo in spa centrom, ki se razprostira na več kot 5.000 m². Smučanje na Tirolskem so sanje vsakega alpskega navdušenca. V Seefeldu boste lahko izbrali med dvema smučarskima regijama - Rosshütte in Gschwandtkopf, do kamor vas popelje ski bus.

Nastanitev

Ponujajo različne tipe sob, lodžev in suit z balkoni, v katerih se odražata alpski šarm in udoben ambient. Nekatere sobe imajo ločen dnevni prostor, opremljene pa so z mini barom, sefom, TV in ponujajo brezžično wifi povezavo.

Kulinarika

Za kraljevsko gurmansko razvajanje obiščite restavracijo, ki ponuja mednarodne specialitete. V okviru hotela najdete tudi kavarno, salon, šik bar in spa restavracijo. Odkrijte vrhunsko kulinariko v osrčju Alp.

Aktivnosti

Če iščete dobro smučišče ter razkošen in udoben hotel za vaše zimske počitnice na Tirolskem, potem je Interalpen hotel Tyrol idealen. Smučišča okrog vasice Seefeld so kot nalašč za začetnike kot tudi bolj izkušene smučarje. Izbirate lahko med dvema smučarskima regijama – Rosshütte z 10 km modrih prog in 1 km črnih prog ter Gschwandtkopf z 12 km modrih prog in 2 km rdečih prog. Tudi okoliške regije in sosednja smučišča so vredna ogleda in obiska.

Spa

Prostoren luksuzen spa center navdušuje goste z vsega sveta s svojo edinstveno, samotno lego in razkošnimi 5.300 m² površin. Poudarek dajejo na individualnosti, vsa zdravljenja in terapije pa prilagodijo zahtevam gostov. Sprostite se v turški kopeli, obiščite savne, si privoščite parno kopel ali pa zaplavajte v notranjem ali zunanjem bazenu. Izbira je vaša.

 

Kraj: Seefeld

Razdalja: 480 km iz Ljubljane

Nadmorska višina: 1.300 m

Lega: 14 km od žičnice (ski bus)

Smučišče/regija: Rosshütte, Gschwandtkopf

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ