LES AIRELLES

Courchevel | Francija

Razkošen grad v zimski pravljični deželi

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Hotel Les Airelles je nedvomno eden izmed najlepših gorskih hotelov na svetu in je član verige hotelov »Leading Hotels of the World«. Umeščen je v zimsko idilo enega najekskluzivnejših zimskih letovišč na svetu, Courchevel. Letovišče je znano tudi pod imenom zimski Saint-Tropez in je del povezanih smučišč »Les Trois Vallées« oziroma Treh dolin.

Nastanitev

Pravljična notranjost hotela je upodobljena v 37 sobah, ki so na voljo v različicah »deluxe« in »junior«, štirinajstih suitah in prostornem zasebnem apartmaju. Lesen interier sob in suit popestrijo pisane barve, dopolnjuje pa jih tudi najsodobnejša tehnologija. Večina jih je opremljena s kaminom ter kopalnico s parno prho.

Kulinarika

Kuharski mojster Pierre Gagnaire, dobitnik kar dveh Michelinovih zvezdic, kulinarično ustvarjalnost gostom izkazuje v svoji gastronomski restavraciji. »La Table du Jardin Alpin« nudi bogat samopostrežni zajtrk ali kosilo, v novo odprti restavraciji »Cala di Volpe« strežejo italijanske specialitete, tradicionalne specialitete pa lahko okusite v restavraciji »Coin Savoyard«.

Aktivnosti

Smučišče »Tri doline« ponuja kar 335 odlično pripravljenih prog vseh težavnostnih stopenj, na katere smučarje povzpne 183 najsodobnejših žičnic in vlečnic, ki skupaj ponujajo kar 600 km snežnih užitkov. V hotelu so na voljo strokovnjaki, ki poskrbijo za smučarsko opremo, kot tudi inštruktorji in vodniki. Za najmlajše poskrbijo v otroškem klubu.

Spa

Spa center Cellcosmet oziroma Palace les Airelles se razteza na 7.000 m2 in vključuje bazen, notranjo in zunanjo biserno kopel, savne, turško kopel in zunanjo vročo kad, zanimive »3D prhe«. Posebnost pa je edinstvena »snežna jama«. Gostom so na voljo tudi različne estetske nege in masaže.

 

Kraj: Courchevel

Razdalja: 840 km iz Ljubljane

Nadmorska višina: 1.350-2.738 m

Lega: »ski in–ski out«

Smučišče/regija: Courchevel/Les Trois Vallées 

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ