Mogočna Islandija

Islandija

"Self-drive" po deželi ognja in ledu

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Islandija je popolna destinacija za odkrivanje naravnih lepot z najetim avtodomom ali avtomobilom. Odvisno od termina potovanja, števila oseb in predvidenega načrta potovanja vam bomo pripravili ponudbo po vaši meri. Sodelujemo z več preverjenimi lokalnimi partnerji, zato lahko ponudimo zelo široko paleto najetih vozil.

NAJEM AVTODOMA

Parom običajno svetujemo katerega od prirejenih dostavnikov, ki so predelani v simpatične in okretne avtodome, s katerimi je mogoče brez težav voziti tudi po mestnih središčih. Družinam ali skupinam prijateljev priporočamo najem enega od večjih avtodomov, ki lahko sprejmejo 4 ali 6 oseb in nudijo vse potrebno udobje. Če pa želite doživeti Islandijo na način »čez drn in strn«, se odločite za najem 4x4 avtodoma (sprejme 2 osebi), ki vas bo popeljal tudi izven tlakovanih poti in s katerim boste lahko pobliže spoznali tudi zelo odmaknjene koščke tega skrivnostnega otoka.

 

V grobem lahko sezone razdelimo na NIZKO (od januarja do maja in od oktobra do decembra), SREDNJO (maj, junij in september) ter VISOKO (julij in avgust). Poleg spodaj navedenih cen je potrebno pri najemu upoštevati še možne dodatne stroške za zavarovanje in najem pripomočkov za kampiranje (stoli, mize, …)

 

Za točno ceno potrebujemo želeni datum odhoda, trajanje najema in želeni tip vozila.

NAJEM AVTOMOBILA IN HOTELI

Če vam bolj kot potovanje z avtodomom odgovarja vožnja čez dan in zvečer oddih in topla prha v hotelu, potem vam lahko pripravimo individualno potovanje. To bo popolnoma prilagojeno vašim željam glede dolžine bivanja (naši programi segajo od 3-dnevnih pa vse do 16-dnevnih potovanj), pri čemer se bomo trudili upoštevati želeni cenovni okvir in posebne želje glede nastanitve, prehrane, zanimivosti na poti …

 

Islandija je resnično nepozabna in izjemno obvladljiva za individualno raziskovanje. Potovanje in odkrivanje njenih lepot z najetim avtomobilom ali avtodomom je zato zares navdušujoča izkušnja.

 

Upoštevati pa je potrebno, da ima Islandija glavno sezono v poletnih mesecih ko se dokaj omejene kapacitete zelo hitro zapolnijo. Zato vam svetujemo, da svoj obisk tega čudovitega otoka načrtujete vsaj 6 mesecev vnaprej, da bi lahko dobili potrjene kapacitete v želenih mestih.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Cena: