NIRA MONTANA

La Thuile | Italija

Luksuz v osrčju najvišjih evropskih vrhov

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Luksuzni hotel s petimi zvezdicami je član verige DesignHotels® in leži v osrčju najvišjih vrhov Evrope, v mestecu La Thuile. Hotel ponuja najboljše italijanske okuse, vrhunsko smučanje v Italiji in Franciji in spa center, kjer boste lahko sprostili vaše čute. Nira Montana s sobami v alpskem slogu leži v mestecu La Thuile, 3 minute vožnje do glavne žičnice.

Nastanitev

Ponujajo sobe in suite s TV z ravnim zaslonom, iPod postajo, mini barom in zasebno kopalnico s sušilnikom za lase. Večina sob ima balkon ali teraso s čudovitim razgledom na okoliške gore.

Kulinarika

Restavracija Stars ponuja najboljšo italijansko kuhinjo z uporabo najboljših, svežih, lokalnih sestavin. Restavracija ima celodnevno jedilnico, kjer je na voljo čudovit samopostrežni zajtrk, v večernih urah pa jedi po naročilu. V baru vam bodo postregli z vrhunskimi koktajli, vinska klet pa je dobro založena s skrbno izbranimi letniki in je idealen kraj za zasebno večerjo ali degustacije.

Aktivnosti

V bližini najdete 160 km smučarskih prog med Italijo in Francijo. Ponuja dostop do smučišča La Thuile (Italija) in mednarodno povezavo z La Rosière (Francija). Smučarji imajo na voljo hitre, sodobne in učinkovite žičnice, brez čakalnih vrst. Z nakupom vozovnice Espace San Bernardo imate na razpolago smuko na 160 km smučarskih prog na italijanski in francoski strani.

Spa

Nira SPA ponuja vrsto tretmajev in masaž v mirnem in elegantnem okolju, kjer uporabljajo samo najboljše naravne izdelke. Ponujajo tudi zasebni spa, manikuro, pedikuro, fitnes center, notranji bazen, savno in parno kopel.

 

Kraj: La Thuile

Razdalja: 711 km iz Ljubljane

Nadmorska višina: 1.450-2.650 m n. m.

Lega: 1,5 km od žičnice Piccolo San Bernardo

Smučišče/regija: Espace San Bernardo

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ