ONE&ONLY REETHI RAH

ATOL SEVERNI MALÉ, MALDIVI
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Luksuzno elegantno letovišče s 6 km tropske obale

Zasebno letovišče sredi narave čarobnih Maldivov, obkroženo z modrim oceanom ponuja razkošne prostore in zasebne bazene. Preizkusite vrhunski spa center, ki je bil razglašen za globalnega zmagovalca in zmagovalca v Indijskem oceanu v skupini »Best Luxury«.

 

NASTANITEV

Letovišče One&Only Reethi Rah vzdolž obale ponuja 128 zasebnih vil, bodisi na plaži, obdani z bujnim tropskim rastjem ali direktno nad laguno. Vse vile so oblikovane v sodobnem elegantnem slogu z azijskimi vplivi in tvorijo eno največjih letovišč z vilami na svetu. Opremljene so z najsodobnejšo tehnologijo, nekatere se lahko pohvalijo z zasebnim bazenom. Vila Grand Sunset Residence je največja vila, ki jo ponujajo in se lahko pohvali z več kot 2.000 m2 zasebne plaže, zasebnim bazenom in kuharjem, ki vam je na voljo 24/7.

 

KULINARIKA

Ponujajo osem restavracij in barov. Očarali vas bodo z lastnim organskim vrtom, specialitetami ter vrhunskim razgledom na modro laguno. Nudijo elegantne, inovativne, s strastjo pripravljene jedi. Pod strokovnim vodstvom kuharskih mojstrov se v kulinarični šoli gostje lahko naučijo usklajevanja okusov in teksture.

 

AKTIVNOSTI

S svojo veličastno obliko in šest kilometrsko obalo se letovišče ponaša z 12 čudovitimi plažami. Ponujajo vodne športe, najem kanuja, kajaka, smučanje in jadranje na vodi, organizirajo umetniške tečaje o keramiki, kiparstvu, nakitu, ponujajo dnevne izlete in luksuzna križarjenja, ribolov, pristne izlete, namenjene parom, skupinam prijateljev in družinam. V »podvodnem akvariju« lahko občudujete morske živali ali pa se pomerite v odbojki na mivki, tenisu, golfu, nogometu ali plezanju. Za najmlajše poskrbijo v otroškem klubu, kjer bodo uživali v razburljivih dejavnostih pod strokovnim vodstvom. Kolesarjenje in tek sta prav tako odličen način za raziskovanje 44 hektarov, na katerih se razteza otok.

 

SPA

One&Only skupaj z ESPA ponuja vrhunski spa center z razkošnimi vilami s čudovitim pogledom na ocean, ki zagotavljajo odličen prostor za sprostitev. Ponujajo vitalnostne bazene, kristalne parne sobe, savne, zdravilno vodo, masaže in različne tretmaje.

 

Prevoz: čoln (75 minut)

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Termin:
november 2020
Cena:
že od 5358 € na osebo (7x POL) + letalski prevoz

7633 € = 5358 € na osebo

  • "beach villa"
  • 7 x polpenzion
  • povratni prevoz na Maldivih z vodnim letalom
  • zelena taksa

 

Ponudba na dan 15. 7. 2020.

 

V ceni je upoštevan 30% popust, brezplačni polpenzion, brezplačni transfer z vodnim letalom - pri bivanju najmanj 7 noči.  

Rezervacija mora biti urejena najkasneje do 31. 7. 2020 

Brezplačna odpoved je možna do 9 dni pred odhodom.  

 

Letalski prevoz ni vključen. Povprašajte nas za najugodnejšo ponudbo.