OTOK ROTTNEST

Otok Rottnest, Zahodna Avstralija

Rottnest Island za popoln družinski izlet

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Otok s čudovitimi belimi peščenimi plažami, zalivi in edinstveno arhitekturo iz 19. stoletja je priljubljena počitniška destinacija v Zahodni Avstraliji. Obkroža ga topel zalivski tok Leeuwin, zaradi katerega podvodni svet okrog otoka kipi od življenja in privablja potapljače od vsepovsod. Različni izleti vključujejo povratno vozovnico za trajekt, dodatno pa so na voljo kosilo, najem koles (na otoku je 25 km cest), vodeni sprehodi, pokušina vina. Priporočamo kot popoln družinski izlet.

Izlet s kolesom in vključenim kosilom

Avtobus vas pobere pred vašim hotelom in vas odpelje na 2. pomol Barrack Street Jetty, od koder je odhod. Trajekt odpelje ob 8.45, plovba do otoka pa traja približno dve uri.

Na otoku boste dobili kolo za samostojno raziskovanje otoka in njegovih čudovitih, mirnih in neobljudenih plaž. Lahko snorklate ob robu koral, srečali pa boste tudi lokalne živali kot so na primer radovedni kratkorepi grmičarski kenguruji oziroma kuoke. To so majhni kenguruji, podobne velikosti kot hišne mačke, ki živijo predvsem na otoku Rottnest.

Otok je dolg 11 in širok 4 kilometre, vožnja s kolesom okrog otoka traja približno 3 ure in pol.

Kosilo je v Rottnest (Karma) Lodgeu.

Popoldne se vkrcate na trajekt za plovbo v Perth. Prosimo, da uro odhoda predhodno preverite in potrdite, saj se ura spreminja glede na sezono. Prihod v Perth je predviden 16.00-17.00, avtobus pa vas odpelje do vašega hotela.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Cena:
že od 105 € na osebo