Outrigger Mauritius Beach Resort

Bel Ombre (J), Mauricius

Outrigger Mauritius - raj tik ob plaži Bel Ombre

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Outrigger Mauritius Beach Resort je eden najlepših resortov na Mauriciusu. Prevzela vas bo lepota pokrajine in vaši čuti bodo podlegli čarom modrega neba, lesketajočemu se turkiznemu oceanu, bujnim vrtovom in nežnem oceanskem vetrcu. Nazdravite ob živahni glasbi in pogledu na sončni zahod, se zavihtite nad valove ali pa raziskujte lokalno živalstvo v bližnjem Naravnem rezervatu Bel Ombre.

Nastanitev

Hotel ima 182 enot, od katerih je največ sob s pogledom na ocean. To so obenem tudi najmanjše enote, ki pa so s svojimi 63 m2 zelo prostorne. Hotel ima tudi večje družinske sobe s pogledom na ocean, pritlične sobe tik ob plaži, različne tipe suit in večjo ekskluzivno vilo tik ob plaži.

Kulinarika

Hotel nudi šest restavracij in barov. Bar Bleu ob bazenu in ob plaži nudi domiselne koktajle, smutije in penino. Popoldne strežejo pice, hot doge, solate in celo ameriške palačinke. Edgewater ob bazenu nudi sendviče, solate, burgerje, ocvrte jedi iz voka in sladoled. Zvečer strežejo mauricijske jedi, sodobne jedi z evropskim pridihom ter vam k jedem svetujejo tudi ustrezno vino. Willie's Rum & Crab Shack vas bo navdušila s tapasi v mauricijskem stilu, s poudarkom na sveži morski hrani. Mercado nudi mednarodne jedi, pri čemer lahko gostje komunicirajo s kuharji, saj gre za odprt stil kuhinje. Pripravljajo evropske, sredozemske in azijske jedi, polne različnih okusov in arom. Restavracija Plantation Club čez dan služi kot ekskluzivna restavracija za goste , ki bivajo v suitah ali vilah. Zvečer se prelevi v vrhunsko restavracijo, ki je odprta za vse. Strežejo moderne kreolske jedi. Rouben's Wine Room se drži restavracije Mercado, v njej pa boste našli preko 400 vrhunskih vin iz Francije, Italije, Južne Afrike, Nove Zelandije, Avstralije, Kalifornije in drugih dežel. V kleti lahko organizirajo zasebno večerjo ter pokušnje sira in vina.

Aktivnosti, Spa in otroški klub

Outrigger Mauritius Beach Resort nudi celo vrsto aktivnosti. Deskanje, jadranje, SUP-i, kajaki. Laguna ima zelo bistro vodo in lep koralni greben, zato je zanimivo snorkljanje. V bližini je Naravni rezervat Bel Ombre. V centru dobrega počutja Navasana Spa poskrbijo za vašo zunanjo in notranjo lepoto. Otroci od 3-12 let imajo na voljo otroški klub Coral Kids Club, ki je opremljen z različnimi igrami, otroci pa se lahko udeležijo tudi različnih športnih ali kulturnih aktivnosti.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ