OZEN by Atmosphere at Maadhoo

Atol Južni Malé, Maldivi

OZEN by Atmosphere at Maadhoo - eksotičen, edinstven in romantičen

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Sredi eksotične turkizne modrine Indijskega oceana leži otok Maadhoo, kjer je eden najlepših resortov na Maldivih – OZEN by Atmosphere at Maadhoo. Hotel se je odprl sredi julija 2016 in vse od takrat najzahtevnejšim popotnikom nudi edinstven počitniški koncept – »The Atmosphere Indulgence™«. Sodoben stil se lepo dopolnjuje z lepoto narave.

 

Otok je od letališča Malé oddaljen 35 km. Hotelsko osebje vas sprejme že na letališču in vas pospremi do luksuznega čolna za 45 minut plovbe do romantičnega in mirnega resorta. Prevoz je na voljo 24 ur na dan.

Nastanitev

Vile so razporejene vzdolž precej velike turkizne lagune. OZEN by Atmosphere ima 41 vil na plaži z mehko mivko in pogledom na obzorje. Za še posebej romantično doživetje imajo 49 vil, ki stojijo na domiselno oblikovanih stebrih tik nad vodno gladino. Vsi prostori so bili oblikovani tako, da gostom nudijo najvišjo možno mero udobja.

Vile, ki ležijo na plaži, so vile »Earth« (185 m²), vile »Earth« z majhnim, 20 m² velikim bazenom »Lap Pool« (185 m²), družinam pa so namenjene »Earth Family Pool Suites« (285 m²).

Nad vodo so vile »Wind«, brez bazena (85 m²) ali z majhnim, 20 m² velikim bazenom »Lap Pool« (112 m²), za najzahtevnejše pa imajo »OZEN Water Suite« (430 m²) s čudovitim nadvodnim bazenom (35 m²).

Kulinarika

Za kulinarična razvajanja skrbi šest barov in restavracij. The Palms je osrednja restavracija s čudovitim pogledom na ocean in bogato ponudbo jedi mednarodne kuhinje. The Traditions-IndoCeylon ob večerih nudi šrilanško, indijsko in maldivijsko kuhinjo. The Traditions-Peking ob večerih razvaja s kulinaričnimi popotovanji po kuhinji Daljnega vzhoda. M6m nudi kosila in večerje 6 metrov pod morsko gladino. Joie de Vivre je bar in picerija s čudovitim bazenom in pogledom na sončnih zahod. R.A.W. je odprta za kosilo, strežejo pa suši.

Aktivnosti

Na voljo je dobro opremljena telovadnica, izjemen koncept »Atmosphere Indulgence« pa vključuje en izlet z ribolovom ob sončnem zahodu, en brezplačni izlet s seznama izletov, različne aktivnosti v otroškem klubu OZEN Kids Club, opremo za snorkljanje, dva prevoza do lokacij za snorkljanje dnevno, brezplačni najem desk za jadranje, katamarana, kanuja ali SUP-a.

»The Atmosphere Indulgence™«

Koncept »Atmosphere Indulgence« vključuje vse elemente luksuznih počitnic na Maldivih. Brez presenečenj, brez skritih doplačil, vse vključeno v eni ceni. Zajtrk vključuje jedi z vsega sveta, eksotično sadje in sir, prekajeno meso, narezke in krekerje. Kosilo vključuje različne lahke obroke in prigrizke kot so sendviči, burgerji, pice po naročilu, solate in sladice, odprti del kuhinje za individualna naročila toplih jedi. Večerjate lahko v vseh restavracijah z mednarodno ali južnoazijsko kuhinjo itd. Vključen je izbor penin, viskijev (vsi 15-18 let), izbor mednarodnih vrst piva ter zelo velik izbor alkoholnih pijač znanih blagovnih znamk, eksotična zbirka vin z vsega sveta (preko 80 znamk), koktajli, brezalkoholni koktajli, eksotične vrste piva, sveže stisnjeni sokovi, mlečni napitki, brezalkoholne pijače, voda, eksotične vrste čajev in kave. Na voljo je dobro opremljena telovadnica, en izlet z ribolovom ob sončnem zahodu, en brezplačni izlet s seznama izletov, različne aktivnosti v otroškem klubu OZEN Kids Club, oprema za snorkljanje, dva prevoza do lokacij za snorkljanje dnevno, brezplačni najem desk za jadranje, katamarana, kanuja ali SUP-a. Dodatno še ugodnosti kot je ena eksotična večerja v restavraciji 6 m pod morjem (bivanje najmanj 4 noči), minibar v sobi dopolnijo s pivom, vinom, brezalkoholnimi pijačami in prigrizki dvakrat dnevno, vključene pa so tudi 60 minutne storitve v Spa centru ELENA by Atmosphere, lahko večkrat, odvisno od števila nočitev.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Termin:
21. 3. - 28. 3. 2020
Cena:
že od 5.253 €/os. (7 x ALL INCLUSIVE) + let. prevoz

Akcijska cena: 

5.890 EUR= 5.253 EUR

 

Cena vključuje:

  • 7 x all inclusive v vili tipa »Earth villa«
  • transfer s hitrim čolnom  
  • zeleno takso

 

 

Letalski prevoz je za doplačilo. 

Let iz Zagreba že od 660 EUR na osebo.