QASR AL SARAB DESERT RESORT BY ANANTARA

Puščava, Abu Dhabi | Združeni arabski emirati

Edinstveno doživetje brezčasne beduinske tradicije

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Letovišče leži v legendarni puščavi Rub' al Khali, največji neprekinjeni peščeni puščavi na svetu. Izkusite razkošje in udobje skrivnostnega puščavskega čara, jahajte kamelo, se namakajte v bazenu in opazujte živali, ki se pasejo v senci. Navdušeni boste nad vrhunsko opremo in elegantnim arabskim dekorjem.

Nastanitev

Letovišče ponuja epsko pustolovščino v luksuzni oazi, ki bo navdušila še tako zahtevne popotnike. Na voljo so sobe, apartmaji in zasebne vile z bazeni. V ceno najema vile sta vključeni tudi dve dnevni puščavski aktivnosti na osebo na noč.

Lega

Potujte preko legendarne puščave Liwa Desert do nepozabnega letovišča Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara, ki leži sredi puščave Rub' al Khali ali Empty Quarter, največje peščene puščave na svetu. Izoliran od zunanjega sveta, ponuja občutek mističnosti. Edinstveno lego združuje s široko paleto raznovrstnih aktivnosti in storitev. Tu lahko opazujete peščene sipine oranžne barve, ki se raztezajo tako daleč, kot vam seže oko.

Ponudba hotela

Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara zadovolji tudi najzahtevnejše goste. Ponuja štiri restavracije, kjer boste lahko pokusili vrhunske jedi z Bližnjega vzhoda in druge mednarodne specialitete. Gostom so na voljo fitnes center, teniška igrišča, otroški klub, poslovni center, knjižnica in organizirani izleti.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ