Shinagawa Beach Hotel

Balapitiye (JZ), Šrilanka

Shinagawa Beach Hotel - udobje na plaži

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Nastanitev

Le 24 deluxe sob in 2 suiti je udobno opremljenih in vse imajo neverjetne poglede na morje iz sobe ali kopalnice ali balkona. So klimatizirane in imajo LED TV, mini-bar, brezplačni Wi-Fi, pripomočke za kuhanje čaja ali kave, elektronski sef.

Kulinarika

Pri vseh obrokih računajte na čudovite poglede na Indijski ocean. Restavracija Salt je priznana po izjemno lepo pripravljenih krožnikih in domišljijsko pripravljenih jedeh iz mednarodne kulinarike. Morska hrana je vedno sveža, prav tako tradicionalne jedi, ki jih ovijejo v moderno obliko. V baru Crimson vam bo nagrajeni barman pripravil pijačo, ki se bo odlično podala vašemu razpoloženju. Posebej privlačno večerjo vam lahko pripravijo na plaži v The Tuna Boat, kjer vam postrežejo v čolnu. Po vaši želji pripravijo prostor za intimno romantično večerjo.

Aktivnosti

Naužijte se pogledov na Indijski ocean tudi s prelepega bazena, od kjer imate le nekaj korakov tudi do plaže. Za ljubitelje telovadbe je na voljo tudi fitnes center.

Doživetja

Posebno doživetje je sodelovanje na kuharskem tečaju s chefom kuhinje, ki vas za začetek pelje na lokalno tržnico, kjer izberete najbolj sveže sestavine, ki jih boste z njegovo pomočjo uporabili pri pripravi tradicionalne jedi. Za nagrado pa seveda tudi pojedli.

Spa

Balinese Ayu Spa ponuja pomirjujoče obrede za telo, dušo in um. Vsak tretma je zasnovan tako, da se telo prepusti popolni sprostitvi.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ