THE ST. REGIS ABU DHABI

Corniche, Abu Dhabi | Združeni arabski emirati

Ena najboljših lokacij v mestu

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Hotel The St. Regis Abu Dhabi stoji na idealni lokaciji v središču predela Corniche v mestu Abu Dabi. Le par minut vožnje je do vseh večjih nakupovalnih centrov in mestnih atrakcij. Ponuja dva bazena, spa center, 8 restavracij in barov, knjižnico, strežaja in dostop do kluba na plaži Nation Riviera Beach Club.

Nastanitev

Hotel sestavlja 228 razkošnih sob in 55 suit, ki merijo od 45 m² do 360 m². Vsaka soba in apartma se ponaša z eleganco in razkošnim pohištvom arabskega sloga. Sobe ponujajo dih jemajoče poglede na mesto, gostom pa je na voljo strežaj.

Kulinarika

Ponujajo pisano paleto jedilnic in barov. Restavracija Rodos 44 ponuja klasično britansko kuhinjo, bar Cabana ponuja žar na prostem, v restavraciji Villa Toscana pa strežejo regionalne italijanske specialitete. V baru St. Regis se lahko osvežite s koktajli, na terasi bara Azura si lahko privoščite arabske dobrote in poskusite vodno pipo ter uživate v razgledu na predel Corniche, za popoldanski čaj pa je salon Crystal popolna izbira.

Aktivnosti

Oglejte si Ferrari World, zabaviščni park, ki pokriva 86.000 m², oglejte si Yas Marino, ki je pravo dirkališče in najsodobnejši dirkalni objekt na svetu, ali nakupujte v enem izmed vrhunskih nakupovalnih centrov. Razgibate se lahko v popolnoma opremljeni telovadnici ali pa se sprostite v spa centru.

Spa

Spa Remède ponuja tudi salon za dame, kjer si lahko omislite pomlajevalno masažo in različne tretmaje.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ