THE ST. REGIS SAADIYAT ISLAND RESORT ABU DHABI

Otok Saadiyat, Abu Dhabi | Združeni arabski emirati

Mestna palača na otoku Saadiyat

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Letovišče ponuja neposreden dostop do zasebne plaže na otoku Saadiyat. Ponaša se s 5 bazeni, spa in fitnes centrom, otroškim klubom in razkošnimi sobami z balkoni. Leži le 20 minut od mednarodnega letališča Abu Dabi in 10 minut od mestnega središča.

Nastanitev

Sprostite se v letovišču, ki ponuja elegantne in prostorne sobe in suite, urejene v sredozemskem stilu. Sobe so opremljene z razkošnimi posteljami, televizorjem, iPod postajo, razkošno kopalnico z dežno prho in toaletnim priborom znamke Remède. Gostom je na voljo strežaj. Biser hotela je kraljeva suita s tremi zasebnimi spalnicami, mini kinom, igralnico, ki je opremljena z biljardno mizo, spa sobo, savno, teraso z barom in jedilnico ob bazenu.

Kulinarika

Razvajajte se v eni izmed 7 restavracij in barov, kjer vam bodo postregli z različnimi specialitetami, vse od jugovzhodno azijskih do sredozemskih.

Aktivnosti

Yas Marina in tematski park Ferrari World sta oddaljena le 10 minut vožnje. Ob letovišču najdete golf igrišče z 18 luknjami, teniško igrišče in vrhunske butike. Ponujajo ogromno različnih aktivnosti za otroke.

Center dobrega počutja

V spa centru ponujajo spekter redkih in prefinjenih masaž in različnih tretmajev.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ