Uga Bay by Uga Escapes

Kalkudah (V), Šrilanka

Uga Bay, elegantni luksuzni resort na plaži s pridihom tropskega šarma

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Nahaja se na široki in dolgi peščeni plaži Passekudah, ki velja za eno najlepših plaž na Šrilanki. Naravne lepote se lepo prepletajo z mediteransko in tropsko arhitekturo. 

Nastanitev

22 sob Ocean Studio je v zgornjem nadstropju s čudovitimi razgledi z balkonov.

Štiri različne kategorije nastanitev v dvonadstropni stavbi zadostijo vsakemu okusu. 22 sob je v zgornjem nadstropju in ponujajo najlepše poglede na morje z balkonov, medtem ko imate iz 22 sob v pritličju direktni dostop na plažo. Vse sobe so klimatizirane, imajo brezplačni Wi-Fi, DVD predvajalnik, satelitsko TV, pripomočke za kuhanje čaja ali kave, minibar, sef in sušilnik za lase. Zahtevnejši si lahko izberete dvonadstropno Beach Villo z opremljeno teraso in zunanjim barom in bazenom, ali pa Bay Suite z dvema spalnicama in dnevno sobo, kjer imate tudi manjši bazen.  

Kulinarika

Sveža morska hrana, lokalno pridelani organski produkti, tradicionalni šrilanški in azijski okusi prepleteni z okusi mednarodne kuhinje vam bodo postreženi v glavni restavraciji, ali pa kjerkoli si boste zaželeli – morda na plaži, ob svečkah in pod zvezdnatim nebom. Glavna restavracija ima pogled na bazen in naprej na plažo in morje, od koder prihaja svež dnevni ulov. Podpirajo lokalne ribiče in ohranjajo tradicijo. Posebnost hotela je, da vam postrežejo z obrokom, kadar ste vi lačni, ne le ob urah, ki so običajne za kosilo, večerjo. Zasebno večerjo vam lahko postrežejo ob bazenu ali na plaži, na žaru vam pripravijo izbrane morske dobrote. Prav tako si obroke lahko naročite tudi v zasebnost vaše sobe, na teraso ali balkon.

Spa

Center dobrega počutja je sicer pod zemljo, vendar ima pogled na morje. Terapevti izvajajo masaže azijskega izvora, kot recimo balijske masaže, lahko pa tudi evropskega izvora. Masažo lahko izvedejo tudi na prostem, ob bazenu v paviljonih.

Aktivnosti

Plavanje v bazenu ali vodni športi na plaži popestrijo vaše počitnice. Zvečer se lahko preizkusite v karaokah, si pogledate kakšen film ali pa se udeležite zabav in piknika na plaži. S kolesom se lahko odpravite na izlet po sosednjih vasicah, lokalnih tržnicah in tradicionalnih hindujskih templjih. Ljubitelji narave boste uživali v koralnih grebenih, potapljači boste lahko raziskovali potopljene ladje.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ