VINORODNA DOLINA BAROSSA

Adelaide, Južna Avstralija

Barossa, sinonim za cabernet shiraz

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Dolina Barossa združuje najboljše iz Avstralije – odlična rdeča vina, med katerimi prevladuje vrsta Cabernet Shiraz, izbrano kulinariko z vplivi morja in prostranih gričev ter prijazne, nasmejane domačine. Obisk Južne Avstralije brez obiska doline Barossa preprosto ni popoln!

 

V okolici Adelaide je poleg mednarodno najbolj poznane doline Barossa še cela vrsta odličnih vinorodnih predelov. To so na primer McLaren Vale, Adelaide Hills in Clare Valley. Ponudba vseh teh regij je podobna in zelo kakovostna, zato ne boste zgrešili v nobenem primeru.

 

VINSKA IZKUŠNJA DOLINE BAROSSA IN HAHNDORF

Dopoldne se boste zapeljali v dolino Barossa na ogled znane vinske kleti Jacobs Creek in posestva s pokušino odličnih vin, z griča Mengler Hill pa se vam bo odprl čudovit razgled na okoliške vinograde. Naslednji postanek bo v vasi Angaston, kjer boste obiskali klet Saltram Wine Estate. Po kosilu sledi obisk vasi nemških priseljencev Hahndorf z vinsko pokušino, raziskali pa boste tudi trgovinice, polne izdelkov lokalnih obrtnikov.

Velika skupina do 50 potnikov.

BAROSSA IN NJENE DOBROTE

Izlet začnete v hotelu, kjer vas poberejo vodiči in od koder nadaljujete svojo pot skozi slikovito sotesko Torrens Gorge do doline Barossa Valley. Po posvetovanju s strankami naredijo program po meri, tako, da zadovoljijo želje vseh udeležencev. Obiščete lahko vinarno Peter Lehmann, lokalne sirarje, se ustavite na kosilu na prostem ali obiščete Maggie Beer Farmshop. Ob povratku v Adelaide pot lahko pelje skozi vas Hahndorf, kjer boste lahko okušali lokalna vina in druge izdelke. V ceno so vključene degustacije, osvežilne pijače na poti in kosilo.

Majhna skupina do 5 oseb.

ZASEBNI IZLETI

Celodnevna zasebna vinska izkušnja z zasebnim voznikom. Izbirate lahko med štirimi regijami: Barossa Valley, Clare Valley, McLaren Vale ali Adelaide Hills. V ceno so vključene obsežnejše degustacije, prigrizki na poti, gurmansko kosilo ter odhod in povratek izpred/do hotela, kjer ste nastanjeni. Itinerar se lahko oblikuje po meri, da zadovolji posameznikove želje.

Največ 4 osebe v skupini.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Termin:
vse leto
Cena:
že od 104 € na osebo

 

Vinska izkušnja doline Barossa in Hahndorf
  • velika skupina (do 50 oseb): že od 104 € na osebo

 

Barossa in njene dobrote
  • majhna skupina (do 5 oseb): že od 340 € na osebo

 

Zasebni izleti
  • skupina do 4 oseb: že od 1115 € na skupino