BLIŽNJI VZHOD

 

Skrivnosti, ki jih obiskovalcem razkrivajo države Bližnjega vzhoda, so naravnost edinstvene. Izhajajo iz njihove bogate zgodovine, tradicionalne gostoljubnosti ter kulture, ki je v primerjaviz Evropsko zelo eksotična.

 

Med njimi izstopajo Združeni arabski emirati, še posebej Dubaj, ki se je v zadnjih petdeset letih iz skromne ribiške vasice razvil v center trgovine in turizma na Bližnjem Vzhodu. Sosednji emirat Abu Dabi se z bogastvom naftnih nahajališč utrjuje tudi kot kulturno središče, saj bodo v naslednjih letih dokončali mestno izpostavo muzejev Louvre in Guggenheim. Bližnji emirat Ras Al Khaimah, pa je odlična izbira za vse, ki si želijo počitnic ob toplem morju s koktajlom v roki.

 

Sultanat Oman navduši obiskovalce s svojo umirjeno lepoto:  razgibano obalo prepredajo majhne ribiške vasice; skozi puščavo se vijejo potoki in ustvarjajo zelena pasove in bujne oaze; mesto Muscat pa je po mnenju mnogih najlepše arabsko mesto, kjer si tradicija in sodobnost podata roke.

 

Naši svetovalci obiščejo Bližnji vzhod večkrat letno, zato vam bomo v vsakem trenutku lahko svetovali idealno kombinacijo za vaše potovanje in počitnice.

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov