POTOVANJE SEJŠELI

S soncem obsijani Sejšeli

 

Potovanje na Sejšele je kot živo pisani mozaik. Pod gladino Indijskega oceana je živahen in slikovit svet eksotičnih rib. Nad gladino pa so s soncem obsijani Sejšeli, mirni in nadvse romantični.

 

Sejšeli so na vrhu potovalnega seznama vsake neveste. Palme, ki se nežno pozibavajo v vetru in skoraj oblizujejo belo peščeno plažo, šepetajo besedi "medeni tedni". 

 

Potovanje na Sejšele je želja mnogih. Otoki, porasli z bujnim deževnim gozdom, ki prekrivajo pobočja planot. Zaobljeni vrhovi, ki ponujajo veličastne poglede na modrino morja in čudovite peščene plaže. Raznolikost izkušenj, ki obsega vse od vrhunskih hotelov na zasebnih otokih z lastnimi vilami in osebnimi butlerji, dolgih peščenih plaž, urbanih centrov otokov Mahé in Praslin pa do vaških naselbin na manjših otokih kot je La Digue, kjer je osnovno prevozno sredstvo še vedno volovska vprega ali motorno kolo. Bungalovi le nekaj minut od plaže in bližnje tržnice, kjer ribiči vsako jutri prodajajo sveže ribe. Vstanite dovolj zgodaj in se jim pridružite na ribolovu.

 

Sejšeli Potovanje Sejšeli

 

Sejšeli ponujajo zelo raznoliko doživetje Indijskega oceana, kjer vsak najde nekaj zase.

 

POGLEJ PONUDBO

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve