CIPER

Otok boginje Afrodite

 

Dvigajoč se iz morja kot boginja Afrodita, je otok Ciper ustvarjen, da vas prevzame. Boginja ljubezni in lepote je vsekakor vedela, zakaj je izbrala ravno ta košček kopnega, da se prikaže iz morske pene.

 

Ciper slovi po svojem pristnem gostoljubju, izvrstnih plažah ter visokem nivoju nastanitev, pri čemer prednjačita mesti Paphos in Limmasol. Na severozahodu otoka se na grškem delu otoka nahaja vasica Latchi, ki pod grički hrani najlepši košček otoka – Afroditino plažo.

 

Mesti Paphos in Limassol sta izvrstna izbira za vse, ki želijo uživati v čudovitih sončnih zahodih, izvrstni hrani, gostoljubnosti domačinov, pestri izbiri kulturnih dogodkov ter vrhunsko urejenih hotelih. Za tiste, ki želite odkrivati otok bolj podrobneje pa predlagamo najem avtomobila ter bivanje v vilah ali butičnih hotelih v prijetnih vasicah notranjosti otoka. Majhni vaški trgi, sredozemsko vzdušje, odlična hrana in prijazni domačini vam bodo pričarali pristno potovalno doživetje.

 

Za vas smo izbrali najboljše, kar ponuja grška stran otoka, ki slovi po svojih butičnih letoviščih in sredozemskem vzdušju. Poleg predstavljenih hotelov pa vam lahko sestavimo tudi »self-drive« program, golf počitnice, gurmanska popotovanja ali team building v odličnem okolju. Ciper ponuja nešteto možnosti - dovolite si, da prevzame tudi vas!

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve