POTOVANJE NAMIBIJA

Divja po naravi, a izjemno gostoljubna - Namibija

 

Izkusite Namibijo! Je kot nobena druga: s puščavami, solinami, divjimi živalmi in obalo okostnjakov. Država, ki so jo čas, toplota in vulkanska aktivnost izoblikovali v eno ogromno skulpturo.

 

Namibija je divja po naravi. Prostran, surov, nepopustljiv kraj, tako sovražen kot tudi slikovit. Država, ki neustrašne popotnike sprejme z odprtimi rokami in jih nagradi z neskončnimi, nepozabnimi in prekrasnimi spomini.

 

Včasih boste mnenja, da stojite na drugem planetu. Puščavske pokrajine izkrivljajo horizont in vaš občutek za razdaljo. Pa vendar tudi te vas ne bodo pripravile na valovito rdeče morje sipin in počrnela, mrtva drevesa, ki grabijo neomajno modro nebo Sossuvlei.

 

Namibija Potovanje Namibija

 

Priporočamo, da s seboj vzamete rezervne baterije za vaš fotoaparat in se pripravite, da boste izkusili »močan občutek duhovnosti, ki vam ga lahko ponudi le puščava«.

 

Srečate se lahko z edinstvenim klanom Herero in s tradicionalnim ljudstvom Himba z območja Kaokoland, si ogledate zloglasno obalo okostnjakov, tako imenovano po ladijskih razbitinah na neobljudenih obalah, ali pa se podate na safari z ogledom slonov z območja Damaraland, nosorogov, ki so se prilagodili puščavi in prekrasnih vodnih poti in divjadi ozkega pasu zemlje Caprivi Strip.

 

POGLEJ PONUDBO

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov