ŠVICA

Slastna čokolada in kulturna odličnost

 

Dobrodošli v deželo odlične čokolade ter pokrajinskih podob kot iz škatlice. Od strmih vrhov Matterhorna do mesta miru - Ženeve. Od cerkvenih zvonikov Züricha do mogočnih zvokov klasične opere. Dežela vrhunskih sirov, zgodb deklice Heidi ter številnih skrivnosti.

 

Čarobna lepota Švice se začne v Zürichu. Čudovito staro mestno središče navdušuje domačine in obiskovalce z ozkimi, zavitimi in tlakovanimi ulicami, ki vodijo do slikovitih cerkva, zanimivih umetniških galerij ter vabljivih kavarn in slaščičarn. Skupaj z obiskom zakulisja veliko opere ter katere izmed številnih baletnih in opernih predstav sestavijo popoln preplet urbanih doživetij.

 

Popotnike, ki želijo spoznati več kot le Zürich, premamijo odmaknjena mesta kot je Engelberg s svojim benediktinskim samostanom iz 12. stoletja ter starodavno tradicijo odličnih sirov. Tu je mogoče videti tudi najstarejše orgle v Švici ter se udeležiti katere izmed številnih opernih premier.

 

Vabljive Alpe in mogočni Matterhorn vam bodo zaigrali druge vrsto simfonijo, kjer vam bodo pred očmi zaplesali strmi klifi, ki se dvigujejo kot krona nad deželo. In nato Ženeva, ki prikaže spet novo podobo Švice: mesto miru in spokojne narave ob Ženevskem jezeru in reki Ren, ki ju obdajajo alpski vrhovi in kjer so svoj dom našle številne mednarodne organizacije.

 

Bogastvo okusov, zvokov in podob - vse to je Švica, ki z vsakim obiskom odkrije novo tančico in ponudi nov nasmeh.

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve