POTOVANJE JUŽNA AFRIKA

Neverjetni izbor doživetij "mavričnega naroda" Južne Afrike

 

»Mavrični narod« ponuja neverjeten izbor izkušenj. Od vinogradov do rudnikov zlata in diamantov, od safarijev do opazovanja kitov, od puščave do t.i. »vrtne ceste«, od peščenih plaž do gora - Južna Afrika ima vse.

 

Kje torej začeti? Lahko obiščete neskončno število svetovno priznanih vinskih kleti; se povzpnete na Mizasto goro (Table Mountain); potujete skozi valovito in cvetočo puščavo; si ogledate rudniški ples ali se postavite na rob najbolj globoke umetno izkopane luknje na svetu (v kraju Kimberley, od koder so izkopali diamante že v vrednosti več milijard randov še iz časov, ko so v Južni Afriki našli prve sijoče dragulje leta 1867).

 

Južna Afrika Potovanje Južna Afrika

 

Po meri vam pripravimo program potovanja po Južni Afriki, najbolj osupljivi deželi Afrike, kjer se boste med drugim znašli na najskrajnejši južni točki celine s pogledom na kraj, kjer trčita dva ogromna oceana. Lahko deskate na vodi, se potapljate z morskimi psi, barantate na živahnih indijskih tržnicah mesta Durban, ali pa greste na pohod po Narodnem parku Kruger, znanem po izjemni pestrosti divjadi.

 

Južna Afrika vas bo z 21 nacionalnimi parki, osmimi območji svetovne dediščine in preko 5.600 km neokrnjene obale, vas bo morda navdušila, da se odločite podaljšati vaš obisk za kakšen mesec.

 

POGLEJ PONUDBO

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov