PERU

Odmaknjen, robat, čudovit Peru z živo zgodovino, ki sega nazaj v čase konkvistadorjev in Inkov

 

Peru vas nagradi z bujnimi deževnimi gozdovi, veličastnimi gorami in z arhitekturnimi skrivnostmi Inkov. Da ne omenjamo tisočerih živahnih festivalov, mest in sporočil obiskovalcem iz vesolja.

 

Ko stojite na robu veličastnega kanjona Colca, boste morda doživeli razodetje. Ta kanjon je tako velik in visok, da je njegovo pravo razsežnost težko doumeti, dokler vam vodič ne pojasni, da so mali ptiči, ki brezskrbno letajo pod vami, pravzaprav ogromni andski kondorji.

 

Stare kolonialne ulice mesta Cusco niso prav nič manj impresivne, vendar na drugačen način. In pri pogledu na kraj Machu Picchu s svojo neverjetno pokrajino sredi subtropskega deževnega gozda in stavb iz obdobja vrhuncev inkovskega imperija vam zastane dih.

 

Povprašajte nas za sestavo potovanja po meri in že kmalu se boste znašli v deželi Inkov, v kanuju v enem izmed številnih amazonskih pritokov, ali pri odkrivanju veličastnih gora in skrivnostnih ruševin severa. Lahko se udeležite katerega koli izmed 3.000 čudovitih barvitih lokalnih festivalov, raziskujete mesto Abancay - Valley of the White Lilies (Dolina belih lilij), ali pa se sprehodite do prizorišča starodavnega fenomena, črt Nazca. So res sporočilo, ki je bilo namenjeno obiskovalcem iz vesolja?

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov