SMUČANJE

Na smučanje naravnost iz vaše sobe

 

Kaj iščete, ko razmišljate o vaših smučarskih počitnicah? Je to avtentična lesena koča na smučišču z opcijo »ski in / ski out«? Radi smučate z družino in iščete opcije, ki ponujajo živahno dogajanje z animacijskimi klubi za otroke? Si želite po celodnevni smuki oddahniti v savni in uživati v ostali ponudbi Wellness centra? Se želite prepustiti gurmanski ponudbi lokalnih specialitet? Ali pa morda komaj čakate živahno après ski dogajanje, ki doda »piko na i«, ko se popoldne prevesi v večer? Če ste vsaj na eno izmed teh vprašanj odgovorili pritrdilno, potem imamo ponudbo za vas. Vsako zimo namreč pripravimo izbiro koč in hotelov na smučiščih po Evropi, Ameriki in Kanadi, ki izstopajo po kakovosti in za svojo ceno ponudijo kar največ.

 

V želji po čim bolj intimnem in pristnem doživetju smučarskih počitnic večinoma sodelujemo z manjšimi, butičnimi kočami in hoteli. Priporočamo, da nam svoje »smučarske želje« zaupate vsaj nekaj mesecev vnaprej, da bi lahko preverili obstoječe možnosti ter vam zagotovili želeni prostor. Če pa se večinoma odločate v zadnjem trenutku, nam sporočite in pregledali bomo ponudbo »v zadnjem hipu«.

 

V primeru, da gre za večjo družbo ali skupino, vam lahko uredimo tudi dodatno dogajanje, smučarske učitelje, team-building na smuščišču in številne druge možnosti.

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve