SEVERNA AMERIKA

Spektakularne podobe iz filmov in narave, to so ZDA in Kanada

 

Ko govorimo o Severni Ameriki, imamo običajno v mislih ZDA in Kanado. Dve deželi, od katerih je prva verjetno najbolj vplivna država na planetu, druga pa po površini dejansko druga največja država na svetu. Obe pa sta izjemni in navdušujeta obiskovalce z vseh koncev sveta.

 

Ko obiščete ZDA prvič, dobite nenavaden občutek, da ste tam že bili. Ne gre za »deja vu«, temveč za prepoznavne podobe ameriških filmov. Ameriška kultura je prepletena s podobami New Yorka, San Francisca, Kalifornije, Miamija, Chicaga, Aljaske… Obisk mest, obalnih vasic, zabavišč in naravnih parkov vas preseli med kulise priljubljenih filmov, ki vas preprosto posrkajo vase.

 

In potem je tu Kanada, ki vas zvabi ven s spektakularnimi podobami narave: prostrani gozdovi, jezera velika kot manjše države, Niagarski slapovi, stampedo v Calgaryu, severna tundra in neskončne planjave. Država, za katero se zdi da je velika kot nebo.

 

Naj bo to potovanje z najetim avtodomom, kombinacija avtomobila in spanja v hotelih, organizirano potovanje ali »city-hopping« z obiskom urbanih središč – deželi sta odlična izbira za vse oblike potovanja, ki s svojo raznolikostjo in bogastvom ponudbe vedno navdušita. In mi smo jo prepotovali kar nekajkrat, zato vam bomo z užitkom svetovali in pripravili vaše edinstveno doživetje ZDA. 

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov