ITALIJA

Bogastvo okusov, nasmehov in sonca

 

Težko bi našli deželo, ki vzbudi toliko raznolikih občutkov in ponuja tako veliko raznovrstnih doživetij. Raj za gurmane. Neskončna modna brv za ljubitelje trendov in elegance. Bogastvo galerij za poznavalce umetnosti. Simfonija zvokov za ljubitelje opere.


Dejansko je to seznam brez konca. Ljubitelje vin navdušujejo vinogradi, nenavadna narava in mehkoba luči pa ponuja izvrstne pogoje fotografom in umetnikom. Kulturni navdušenci bodo očarani nad klasično arhitekturo, muzeji in galerijami. Ljubitelje avtomobilov in motorjev bodo navdušile znamke kot so Ferrari, Lamborghini, Maserati, Ducati in Moto Guzzi. Starodavna mesta in ostanki rimskih naselbin, mestni trgi in majhne vasi skupaj s festivali in drugimi dogodki dopolnjujejo mozaik, ki sestavlja popoln »joie de vivre«.


Zaupajte nam vaše želje in dopolnili jih bomo z našimi predlogi, da sestavimo popoln program. Začutite romantičen utrip Benetk (in si privoščite bellini v Harry's baru). Vas zanima opera? Naj vam zaupamo kdaj je pravi čas za obisk opere v mogočnem rimskem amfiteatru v Veroni. Se navdušujete nad Puccinijem? Potem bo prava izbira festival Torre del Lago (blizu maestrovega rojstnega kraja) ob jezeru blizu mesta Lucca.


Umetnost Firenc, gurmanska doživetja Neaplja, modni nakupi v Milanu, živahen utrip Torina, Rim z Vatikanom, arhitektura Siene in Pise. Čarobna pokrajina Toskane, jezera in Alpe Severne Italije, otoki Capri, Sicilija in Sardinija, obala Amalfija in Puglije,… Nabor možnosti je neskončen in vsaka zase ponuja nepozabno doživetje.

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov