POTOVANJE ŠRILANKA

Potovanje na Šrilanko, otok v obliki solze, je vsakič polno doživetij. Šrilanka ima veliko zakladov kot so čudoviti templji, dehteči vrtovi dišavnic, valoviti nasadi čajevcev, bogato živalstvo, slikovite tržnice in lepe plaže.

 

Vaše potovanje na Šrilanko lahko vključuje kulturni trikotnik, kjer je več mest vključenih na seznam kulturne dediščine UNESCO. Vrhunci potovanja bodo zagotovo veličastna skala Sigirija, Polonnaruwa z očarljivimi razvalinami in umetelna svetišča v mestu Kandi.

 

Potovanje lahko vključuje tudi spanje v Colombu, kjer lahko v enem dnevu obiščete cerkve iz kolonialnega časa, si ogledate budistične templje, se sprehodite vzdolž obalne promenade ali pa raziskujete ulične stojnice z ročno izdelanim nakitom.

 

Morda bi se raje srečali z divjim slonom v Uda Walawe, ali pa se s pohodnimi čevlji odpravili na 2000 metrov visoki Adamov vrh.

 

Predstavimo vam lahko najlepše kraje hriboitega dela Hill Country, čudovite dežele z džunglo pokritimi gorami in meglenimi griči, posejanimi s plantažami čajevca in starih britanskih naselbin. Ob opazovanju sončnega zahoda prija skodelica vročega cejlonskega čaja. Za konec potovanja običajno prija počitek na plaži ob enem od karizmatičnih obalnih mestec.

POGLEJ PONUDBO

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve