EVROPA

Srce civiliziranega sveta

 

Stara celina. Srce civiliziranega sveta. Središče modne, umetnostne, arhitekturne in industrijske revolucije. To je le nekaj stavkov, ki opisujejo Evropo – kontinent, ki je oblikoval naš planet bolj kot kateri koli drugi.

 

Verjetno se vam velikokrat zazdi, da jo, kot svojo »domačo« celino, kar dobro poznate. A že naslednji trenutek vas preseneti katero izmed odmaknjenih mest Nemčije, skrita vasica v Italiji, polna gurmanskih presežkov ali spektakularna operna hiša na severu Evrope. Čarobna poleti in pozimi, polna edinstvenih doživetij in neskončnih presenečenj – celina, ki je resnično edinstvena in kjer vas praktično za vsakim ovinkom čaka nova izkušnja.

 

Želite vožnjo s super-športnim avtomobilom ali večerjo v prestižni restavraciji? Vas mika sprehod po ulicah pariške Latinske četrti? Bi se radi prepustili užitkom nakupovanja v mondenem Milanu? Ali pa bi morda raje preživeli dan v katerem izmed londonskih muzejev in ga zaključili z nepozabnim muzikalom? Preplesali noč v katerem izmed berlinskih klubov? Raznovrstnost doživetij v Evropi ne pozna konca, za dober začetek pa vam svetujemo, da svoje želje zaupate našim svetovalcem.

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov