EKVADOR IN GALAPAŠKO OTOČJE

Edinstvenost Galapaškega otočja in Amazonija

 

Doživite nenavadno notranje zadovoljstvo, ko stojite natanko na ekvatorju in preverjate smer vode, kako odteka skozi odtok. Še bolj osupljiva je živahnost prostoživečih živali reke Amazonke in edinstvenost Galapaškega otočja.

 

Torej, če se voda vrtinči v nasprotni smeri urinega kazalca pri odtoku iz umivalnika na severni polobli, in v smeri urinega kazalca na južni polobli, ali voda izteka naravnost dol brez vrtinčenja na samem ekvatorju? Obiščite družinsko voden muzej Inti-Nan Solar Museum v Ekvadorju in razrešili boste uganko. Zanimivo je, da vam bodo pokazali kako v ravnotežju obdržati jajce na igli.

 

Ta mala spokojna država vam ponuja mnogo več. Pogovorite se z nami, da vam sestavimo itinerar po meri in kmalu boste spoznali, da prav središče sveta poka od življenja. Kot del vaših počitnic po meri vam bomo uredili safari v Amazonijo. Pričakujte dobrodošlico hripavih makavov, opic in kajmanov ter neverjetno raznolikost osupljivih ptic, na katere vas bodo opozorili izkušeni vodiči.

 

Tu je še osupljivo otočje Galapagos.

 

Tu se je narava nekoliko oddaljila od običajne evolucije za inspiracijo Darwinu in da bi ustvarila edinstven svet gigantskih želv, morskih legvanov, tjulnov in pingvinov v ogromnem številu.

 

Povprašajte nas o križarjenju po Galapaškem otočju, kako izkusiti staro kolonialno mesto Cuenca, s kosilom v haciendi Rumiloma s pogledom na Quito.