KOSTARIKA

Zakladnica biserov narave 

 

Nekatere destinacije so prekrasne ne glede na letni čas. Kostarika je fantastična iz številnih razlogov. Mladoporočenci, starejši pari in družine bodo našli dobre razloge, da se spomnijo svojega dopusta, ki jim je bil pripravljen po meri.

 

Z lego v zavetju Tihega oceana in Karibskega morja je Kostarika zakladnica naravnih biserov, nepozabnih priložnosti za posnetke divjadi in edinstvenih plaž.

 

S pripravo potovanja po meri boste kaj hitro drseli po gozdnih plovnih poteh Narodnega parka Tortuguero želvam in tukanom na sledi.

 

En dan lahko slikate redke in eksotične ptice, drug dan prečkate viseč most nad vrtoglavim prepadom na gori Arenal (vulkan). Morda se odločite za sprehod po zaraščeni poti obdani s hripavimi glasovi, prekrasnimi pticami in velikimi metulji enega izmed najbolj nedotaknjenih pasov deževnega gozda, polnega živali, ki še obstaja na našem planetu. Ni boljše izbire za dopust od luksuznih počitnic v Kostariki.

 

Zapravite nekaj časa tudi za poležavanje na številnih prekrasnih plažah Kostarike ter namočite noge v Tihem oceanu ali toplem Karibskem morju. Morda izberete rafting na divjih vodah do luksuznih koč Pacuare Lodge. Vidite? Res je nekaj za vsakega izmed vas na počitnicah v Kostariki.

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov