KRIŽARJENJA

 

Priljubljenost ladijskih potovanj narašča iz leta v leto. Razlogov za priljubljenost križarjenj je veliko: ponujajo zelo dobro razmerje med kvaliteto in ceno; so zelo prijazna družinam; na krovu ladij je vedno živahno in program aktivnosti je izjemno razgiban. Lahko pa je potovanje z ladjo tudi zelo romantično in tisti, ki iščejo bolj intimno doživetje križarjenja, bodo z ustrezno izbiro ladje dobili prav to.

Poleg tega so križarjenja izvrstna priložnost za spoznavanje novih ljudi in odkrivanje novih destinacij. Dodajmo k temu še dejstvo, da skoraj vsak dan obiščete drugo mesto, ob tem pa prtljago razpakirate samo enkrat.

Avstral-Azija je dolgoletni ekskluzivni zastopnik ladjarja SILVERSEA, ki ponuja prestižna butična križarjenja na ladjah, ki sprejmejo med 300-500 potnikov. Odlikuje jih odličen servis, izjemna kulinarika, za katero skrbijo kuharji skupine Relais & Chateaux ter sistem all-inclusive, ki vključujejo hrano in pijačo. Na posebnih ekspedicijskih izletih pa so v ceno programa vključeni tudi izleti.

Podobno doživetje z bolj francoskim pridihom ponujajo križarjenja ladjarja PONANT, ki jih odlikuje sproščeno vzdušje,  po meri oblikovane cene (izleti, koktajli, internet,… se doplačuje opcijsko) ter predvsem butična velikost ladij  - sprejmejo le do 264 potnikov, pri čemer prevladujejo Američani, Francozi in Avstralci.

Za tiste ki iščete križarjenja z večjimi ladjami, pa običajno predlagamo ROYAL CARRIBEAN, CELEBRITY, DISNEY alI MSC, odvisno seveda od vaših želja, destinacije in načina križarjenja.  Zagotovo pa vam bomo glede na vaše želje našli ustrezno križarjenje, na katerem vas čakajo nepozabna doživetja.