SILVERSEA

Inovativnost in eleganca

 

Silversea s svojimi luksuznimi križarjenji slovi kot inovativni ladjar, ki gostom ponuja storitve, podobne tistim na velikih ladjah križarkah. Floto sestavljajo ladje različnih velikosti, prav vse pa so zasnovane tako, da potnikom nudijo družabno, a elegantno vzdušje. 

Prestiž

Prestižno križarjenje, ki ga ponuja Silversea, označuje več dejavnikov: brezskrbna »all inclusive« filozofija, vrhunske, a nevsiljive storitve, odlična kuhinja in vrhunska vina brez doplačila, prostorne suite s pogledom na ocean in drugi javni prostori, neobičajni itinerarji z manj obljudenimi ali celo neodkritimi pristanišči, nobenega hrupa, obvestil in čakalnih vrst, dodatna predavanja in zanimive dejavnosti, v ceno pa so vključene pijače in napitnine.

Storitve

Na velikih ladjah so storitve velikokrat sicer dobre, prevečkrat pa precej neformalne in »ohlapne«. Silversea ima bolj tradicionalen odnos do storitev. Sobarice si vas že prvi dan zapomnijo po imenu, a tu se komunikacija konča in nadaljuje le, če vi to želite. Z nekakšno jasnovidnostjo predvidijo večino potnikovih potreb ter reagirajo izjemno hitro in učinkovito.

Strežba med obroki poteka tiho in brez spodrsljajev, skorajda neopazno. Tako je zaradi vrhunskega treninga, delno pa zaradi odličnega razmerja v številu strežnega osebja in gostov na ladji, saj Silversea zagotavlja najmanj dva člana posadke na vsake tri potnike.

Male prestižne ladje plujejo po vsem svetu in imajo zaradi svoje majhnosti to prednost, da se zasidrajo v neobičajnih pristaniščih, ki jih še niso preplavile križarke velikanke.

Prestižne ladje svoji majhnosti in visoki ravni primerno organizirajo in priredijo tudi dobro zabavo. Za glasbene dogodke običajno poskrbijo vrhunski solisti. Še dodatno pa za zabavo poskrbi poseben, bogat program, ki lahko zajema strokovna predavanja, prevoze do vrhunskih golfišč na poti, posebne kulinarične tečaje, strokovne oglede s poudarkom na umetnosti … Potniki na ladjah Silversea pa lahko s predavatelji ali glasbeniki pokramljajo tudi ob večerji, in velikokrat je ravno to eno izmed posebnih doživetij križarjenja.