AFRIKA

Skrivnostna celina, ovita v tančico starodavne modrosti

 

Afrika je dežela, kjer se bogastvo kultur prepleta z naravnimi lepotami. Suhe planjave Tanzanije s čredami gnujev, zeber in slonov. Bujni tropski otoki z vrhunskimi hoteli ob obali Mozambika. Zanzibar kot otoški paradiž Afrike. Odmaknjene planote Ugande kjer so eno svojih zadnjih zatočišč našle gorske gorile. Spektakularne sipine Namibije in bujno močvirje Bocvane. Mondena mesta Južne Afrike, ki jih dopolnjujejo številni narodni parki, vinogradi in  slikoviti morski zalivi.

 

Afrika ponuja neskončne možnosti raznovrstnih oblik potovanja. Tistim, ki imajo na voljo le nekaj dni, svetujemo obisk Južne Afrike kjer je mogoče bivanje v Capetownu, Durbanu ali Johannesburgu  združiti z obiskom narodnih parkov ter v živo uzreti »Velikih 5«. V času velike selitve v juniju svetujemo obisk Tanzanije, ko miljoni gnujev, zeber in drugih živali prečka reko Grumeti na poti z juga na sever parka. Odmaknjene puščave Namibije in urejena obalna mesta so kot nalašč za odkrivanje z najetim džipom skozi vse leto. Prav tako v vsakem letnem času navduši Kenija s svojim bogastvom narodnih parkov ter pestro mešanico kultur.

 

Potovanje v Afriko je posebno doživetje in številne goste tako prevzame, da si želijo odkrivati vedno več in vedno nove koščke te pisane celine.  Sami smo prepotovali že večino kontinenta, zato vam bomo z veseljem svetovali ter pomagali pripraviti program, ki  bo vaš obisk Afrike spremenil v edinstveno doživetje. 

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov