MEDITERAN IN JADRAN

Sredozemlje vas prevzame za vse življenje

 

Predel Evrope, ki obiskovalce začara s svojimi starodavnimi mesti, osupljivo umetnostjo ter z od sonca razvajenimi plažami. Košček celine, ki je doživetje za vse čute. Mediteran – ko ga enkrat obiščete, vas prevzame za vse življenje.

 

V poletnih mesecih so sonce in dolgi, lenobni dnevi razlog, da predel Mediterana obišče vsako leto preko 200 milijonov ljudi. Od dolgih peščeni obal zahodne Portugalske, odmaknjenih vasic Sardinije, skalnatih ploščadi Hrvaške pa do neštetih, z belimi kamni posutih plaž Grčije. Vzemite si čas in se odpravite v notranjost, kjer vas v Črni Gori navduši fjordska pokrajina, v Franciji prazgodovinske poslikave v jamah, da o ostankih grškega in rimskega imperija niti ne izgubljamo besed.

 

Posebno pozornost velja nameniti hrani – jesti dobro je namreč sestavni del življenja mediteranskih dežel. Od piknika s svežim sirom, olivami in steklenico dobrega vina pa do vrhunskih restavracij Italije in Francije. V dobri družbi si v Španiji privoščite izbrane prigrizke tapas, v  ulični prehrani pa nihče ne prekeša Turčije s kebabom ali Grčije s souvlakijem.

 

Na naših spletnih straneh boste našli izbrano ponudbo Mediterana: hotele, ki smo jih osebno preverili in jih predstavljamo kot tiste, ki za svoj denar ponujajo več in svojim gostom nudijo resnično edinstveno doživetje.

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve