POTOVANJE MALDIVI

Maldivi, raj za potapljače

 

Potovanja na Maldive predstavljajo utelešenje sanj ob dolgih, belih, s palmami prekritih plažah in kristalnem, turkizno modrem morju. Maldivi so med drugim raj za potapljače, saj obiskovalcu nudijo izjemno slikovit podvodni svet, odlični pa so tudi za mladoporočence, luksuzne počitnice ali romantične pobege.

 

Pod gladino vse leto toplega morja je očarljivi svet živih koral, svetlečih se morskih bitij, osupljivih rib, veličastnih mant in igrivih delfinov. Za vstop v njihov svet vam ni treba biti izkušen potapljač.

 

Novinci so dobrodošli na najrazličnejših tečajih potapljanja, nagrajeni pa so z edinstvenim doživetjem podvodnega safarija, ki ga lahko doživite že zgolj z uporabo maske in dihalke.

 

Potovanje na Maldive Počitnice na Maldivih

 

Nad valovi si lahko privoščite luksuzne počitnice z nogami v belem pesku, v brezhibnem hotelu z najmodernejšim centrom dobrega počutja in lokalnimi prebivalci, ki so že tradicionalno nadvse gostoljubni.

 

Ocean igra veliko vlogo v lokalni kulturi, zato si lahko privoščite morski ribolov na tradicionalnem čolnu "dhoni", ali pa obiščite samotni otok. Bolj romantični so večeri pod zvezdami na zasebni sipini.

 

Naj potovanje na Maldive z Avstral-Azijo tudi za vas postane resničnost.

 

POGLEJ PONUDBO

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve