MALEZIJA

Karizmatična in raznolika Malezija

 

Festivali in jedi. Glasba, umetnost in arhitektura. Kultura in oblačila. Trgovine in stojnice, tržnice in nakupovalna središča. Malezija je skupek življenja, glavno mesto Kuala Lumpur pa predstavlja njeno utripajoče srce.

 

Dvanajst različnih etničnih skupnosti mestu prinaša svojo kulturo in energijo, kar začutimo na vsakem koraku. Visoko med v nebo segajočimi nebotičniki ter mestnim vrvežem se nam ponuja dih jemajoč razgled, ki ga lahko občudujemo s stolpov Petronas.

 

Malezija pa s svojo karizmo in raznolikostjo navdušuje tudi stran od Kuala Lumpurja. Njena zahodna obala se ponaša z legendarnimi plažami in prvovrstnimi luksuznimi hoteli. Vzhodna obala je spet nekoliko drugačna, začinjena z majhnimi ribiškimi vasicami, tradicionalnimi ribiškimi ladjami »kampung«, skoraj neobljudenimi plažami na robu pradavne džungle, plantažami kavčuka in kokosa.

 

Za vaše potovanje vam pripravimo program po meri, ki med drugim lahko vključuje obisk več otokov (»island-hopping«), ogled deževnega gozda, gora ali prelepih plaž otoka Langkawi, izlet do gozda mangrov ali na ogled mesta Penang.

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov